Ekmok Motosiklet Festivalli" Başladı - Son Dakika
Spor

Ekmok Motosiklet Festivalli" Başladı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) tarafından organize edilen ve bu yıl beşincisi düzenlenen EKMOK Motosiklet Festivalli başladı.

07.07.2016 19:35

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) tarafından organize edilen ve bu yıl beşincisi düzenlenen EKMOK Motosiklet Festivalli başladı.

Burhaniye Belediyesine ait Ayaklı Mesire alanında düzenlenen festivalde, yurdun çeşitli bölgelerinden 600 motosikletli yer aldı. Festivale, diğer günlerde yaklaşık 2 bin motosikletlinin katılacağı belirtildi.

Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) Başkanı Nuri Kesim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 gün boyunca ilçeye gelen motosiklet tutkunlarının mesire alanındaki çadırlarda konaklayacağını söyledi.

Bu yıl 5'incisi düzenlenen festivale Yunanistan'dan da gelecek motosiklet tutkunları olduğunu ifade eden Kesim, şunları kaydetti:

"Bu sene beşincisini düzenlediğimiz motosiklet festivaline Türkiye çapında bütün illerimizden ve aynı zamanda Yunanistan'ın Midilli Adası'ndan motosiklet tutkunları katılım gösteriyor. Daha ilk günümüz olmasına rağmen yoğun bir katılım var. Burhaniye Belediyesi bize 15 dönüm ağaçlık, gölge alanı tahsis etti. Bütün misafirlerimizi son güne kadar en güzel şekilde ağırlayıp uğurlamayı düşünüyoruz. 4 gün sürecek festival programımızda gündüz halat çekme ve plaj voleybolu gibi çeşitli yarışmalarımız var. Akşamları ise canlı müzik konserleri olacak. Ayrıca misafirlerimize buranın yöresel yemeği pilav, nohut, keşkek ikramımız olacak."

Almanya'dan tatil çin Edremit'e gelen Birol Karaduman ise "Ben EKMOK'a üyeyim. Elimizden geldiğince kulübümüzü yurt dışında da tanıtmaya çalışıyoruz. Yurt dışında bizim gibi ciddi motosiklet eğitimini verebilecek bir kulübün olabileceğini düşünmüyorlardı. Avusturyalı olsun, Alman olsun, İtalyan olsun motosikletçiler buraya gelmek ve bizi ziyaret etmek istiyorlar. Hedefimiz kulübümüzü uluslararası alanda tanıtmak."

Festivale Manisa'dan katılan motosiklet tutkunu Hüdai Demir ile Cafer Korkmaz festivale bazı kişilerin aileleriyle katıldığını ve çok güzel vakit geçirdiklerini söylediler.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ekmok Motosiklet Festivalli' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement