Enver Ören'in Vefatı - Son Dakika
Güncel

Enver Ören'in Vefatı

Enver Ören\'in Vefatı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr.

23.02.2013 01:14

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Ören'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Destici, yayımladığı mesajında, İhlas Grubu ve TGRT camiasının ağabeyi Enver Ören'in vefatından büyük üzüntü duyduğunu bildirdi.

"Türkiye ekonomisine on binlerce insanı istihdam ederek katkılar sunan, İhlas Grubu ve TGRT camiasının ağabeyi Sayın Enver Ören'in vefatından büyük üzüntü duydum" ifadesini kullanan Destici, şunları kaydetti:

"Allah rahmet etsin. Ailesinin, yakınlarının, İhlas camiasının ve Türk milletinin başı sağolsun. Türkiye büyük bir değerini yitirdi. Gençlik yıllarımızda bizlerin kitap okumasına vesile olan, gelişen Türkiye'ye müteşebbis ruhuyla kimya, elektronik, medya ve kurduğu diğer şirketlerinde binlerce, on binlerce insanımızı istihdam eden; Türk ve İslam dünyasının meselelerine kıyasıya ilgi duyan, ilgilenen çözüm yolları için sağlığını hiçe sayarak bu uğurda önemli gayretler gösteren Sayın Enver Ören'in vefatından dolayı müteessirim.

Hayatı sayısız başarılarla dolu Enver ağabeye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ve tazarru ederken, kıymetli eşleri hanımefendiye, Mücahit Ören Beyefendi'ye, İhlas Grubu ve TGRT camiasına sabır niyaz ediyorum. Türk milletinin başı sağolsun."

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Yayıncı: Tarkan Demir - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Enver Ören'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement