Erdemli Belediyesi Maden İşçileri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi Maden İşçileri İçin Mevlit Okuttu

Erdemli Belediyesi Maden İşçileri İçin Mevlit Okuttu

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yaşamlarını kaybeden işçiler için mevlit okuttu.

15.05.2014 17:19

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yaşamlarını kaybeden işçiler için mevlit okuttu.

Erdemli Merkez Camiinde gerçekleştirilen mevlit programına Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ve vatandaşlar katıldı. Akşam namazını müteakip başlayan mevlit ve yatsı namazı sonrasında Erdemli Belediyesi'nce vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Belediye Başkanı Tollu, Soma'da yaşanan olayın son derece üzüntü verici olduğunu belirterek, ölen işçilere Allah'tan rahmet diledi. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm Türkiye olarak elim verici olaya kayıtsız kalınmadığını ifade eden Tollu, Erdemli'de de Somalı işçilerin unutulmadığını, şehit olan işçilerin ruhu ve kurtarılmayı bekleyen işçiler için Cenabı Allah'a dua ettiklerini kaydetti. Başkan Tollu, tüm vefat edenlere rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dilerken, kurtarılmayı bekleyen işçiler için de herkesten dua etmelerini istedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi Maden İşçileri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement