Erdoğan: "Bizde İç Savaş Yok ve Bu Ülkeyi İç Savaşa Götüremeyecekler. - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "Bizde İç Savaş Yok ve Bu Ülkeyi İç Savaşa Götüremeyecekler.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Rize Ticaret Odası Ödül Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları RİZE - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odasın'nın ödül töreninde konuşma yaptı.

20.05.2016 19:43

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Rize Ticaret Odası Ödül Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları RİZE - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odasın'nın ödül töreninde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bakıyorsunuz dünyanın değişik yerlerinden sırtına bir tane fotoğraf makinesi alan, yok İngiltere'den, yok Fransa'dan, yok Avrupa'nın değişik yerlerinden, Amerika'dan gelip Diyarbakır'ı geziyor, dolaşıyor. ya sizin burada ne işiniz var? Ondan sonra yalan yanlış haberler. Senaryo hazır. Bu senaryoya göre de bazılarını konuşturuyorlar. Bütün uluslararası medyada da güçleri var ya, onunla Türkiye'yi, sanki Türkiye'de bir iç savaş varmış havasıyla dünyaya tanıtmaya çalışıyorlar. Bizde iç savaş yok ve bu ülkeyi iç savaşa götüremeyecekler. Biz bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "( PKK'nın Dürümlü'deki katliamı) Dün Ulaştırma Bakanımız, adaylığı ilan edildikten sonra hemen Diyarbakır'a gittiler, orada taziye evini ve çadırını ziyaret etmek suretiyle tüm aile yakınlarıyla görüştüler, kabir ziyaretini yapmak suretiyle oradan döndüler. İnşallah bizler 28'inde Diyarbakır Havalimanı'nın terminal binasını açmaya gideceğiz. Açtıktan sonra inşallah bizler de bir programı orada gerçekleştireceğiz."

Erdoğan: "Bizde İç Savaş Yok ve Bu Ülkeyi İç Savaşa Götüremeyecekler.
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Bizde İç Savaş Yok ve Bu Ülkeyi İç Savaşa Götüremeyecekler. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement