Erdoğan'ın Maketiyle 3 Bin Kişi Fotoğraf Çektirdi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Maketiyle 3 Bin Kişi Fotoğraf Çektirdi

Erdoğan\'ın Maketiyle 3 Bin Kişi Fotoğraf Çektirdi

Kırşehir Karacabey Meydanı üzerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın maketinin bulunduğu platformda 2 günde 3 bine yakın kişi fotoğraf çektirdi.

05.08.2014 15:15  Güncelleme: 15:53

Kırşehir Karacabey Meydanı üzerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın maketinin bulunduğu platforma vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 2 günde yaklaşık 3 bin kişi Erdoğan'ın maketiyle fotoğraf çektirdi.

Kırşehirli gazeteci Aydın Kahraman, AK Parti Milletvekili Abdullah Çalışkan'ın da destekleri ile 'Tayyip Erdoğan'ı Destekliyorum' platformu oluşturdu.

"VATANDAŞIN ERDOĞAN'A VERDİĞİ DESTEĞİ GÖRDÜK"

Kurucu Gençlik Kolları Başkanı ve 30 Mart seçimlerinde belediye başkan aday adayı olan Aydın Kahraman, "Kırşehir'in önde gelen isimleri ile birlikte Başbakan Erdoğan'a destek veren herkes platforma fotoğraf çektirmeye geldi. Fotoğraflarla birlikte insanlar düşüncelerini de aktarınca internet sitemiz aracılığı ile birlikte yayına verdik. AK Parti ile birlikte Kırşehir'de Başbakan Erdoğan'ın sevgisini ölçmek önceliğimiz oldu. Amacımız yaptığımız bu işten kar gütmek ve para kazanmak yerine siyasi eğilimleri bire bir öğrenmek oldu. Biz destek verdik. Vatandaşın da Erdoğan'a verdiği desteği gördük" şeklinde konuştu. Kahraman, "Halkımızın Cumhurbaşkanı adayımıza vereceği desteği görmekle birlikte oluşan potansiyelimizin farkında olduk, olmaya devam ediyoruz" dedi. Kahraman, yapılan çalışma öncesinde Milletvekili Abdullah Çalışkan'ın da desteklerini aldıklarını söyledi.

"KIRŞEHİR TÜRKİYE GENELİ OYLARINI YAKLAŞIK OLARAK BELİRLER"

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ise, yapılan çalışmanın Başbakan Erdoğan'ın Kırşehir'e miting için gelemeyişi sonrasında oluştuğunu belirtti. Milletvekili Çalışkan, "Kırşehir her dönemde olduğu gibi seçimlerde Türkiye geneli oylarını yaklaşık olarak belirler. Böyle bir proje oluşturuldu, ben de destek verdim. Başbakan'ın Kırşehir'deki potansiyelini de böylece görmeye başladık. İlk defa halk cumhurbaşkanını seçecek. Bizler millete efendilik yapmak yerine hizmet yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın neticesini de oluşturduğumuz platformda gördük. Kırşehir'in Başbakan Erdoğan'a yaklaşımı bizlerde de Türkiye geneline dair bir fikir oluşturdu. Doğusu-batısı, kuzeyi-güneyi ile her bölgede bir sevgi seli var. Başbakanımız her yerde mitinge katılamıyor fakat bizler de onun adına çalışmalar yapıyoruz. Halkın içerisinde bir politika ile halkın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Yapılan çalışmamızı gönülden destekleyen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kırşehir'de şaşkınlıkla karşılanan platformda insanlar maket Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirirken ona iletmek istedikleri düşüncelerini de oluşturulan internet sitesi aracılığı ile yazıyor. Fotoğraflar ve insanların düşünceleri de başbakanıdestekliyorum.com adresinden yayına veriliyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Maketiyle 3 Bin Kişi Fotoğraf Çektirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement