Erhan Güleryüz İlk Sinema Filmi İle Beyazperdede - Son Dakika
Güncel

Erhan Güleryüz İlk Sinema Filmi İle Beyazperdede

Erhan Güleryüz İlk Sinema Filmi İle Beyazperdede

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Ayna Grubu'nun Solisti Erhan Güleryüz bu kez beyazperdede.

12.03.2014 15:48

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Ayna Grubu'nun Solisti Erhan Güleryüz bu kez beyazperdede! Üstelik iddialı bir filmle seyirciyle buluşacak! Çekimlerinin bir bölümü Azerbaycan'da gerçekleşen filmde, Erhan Güleryüz Azerbaycanlı bir savaş gazisini canlandırıyor!

Gerçek bir hikayeden esinlenerek yazılmış olan filmin senaryosu ve yönetmenliği de Erhan Güleryüz'e ait. Güleryüz, "Kafkas" filminde başrolleri Tuğçe Kazaz, Hasan Kaçan ve Koray Mincinözlü ile paylaşıyor.

Film, Azerbaycan'daki Karabağ Savaşı sırasında alığı kurşun yarasının kendisini ölüme götürdüğünü öğrenen müzisyen "Hazar Kafkas"ın hikayesi. Adım adım sona yaklaşırken karşısına çıkan ve Hazar'ın aşık olduğu ilkokul öğretmeni "Nehir" karakterinde ise Tuğçe Kazaz'ı izleyeceğiz.

Erhan Güleryüz'ün ilk sinema deneyiminde sponsorluğu, Türkiye'nin ve Dünya'nın önde gelen düşünce kuruluşlarından biri olan Hazar Strateji Enstitüsü üstleniyor. Filmin ilk galası 12 Mart Çarşamba akşamı Londra'da dünyaca ünlü Bafta's 195 Piccadilly Venue'de gerçekleşecek! Filmin Londra gösterimi, Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Ahmet Ünal Çeviköz ve Azerbaycan Londra Büyükelçisi Fahrettin Kurbanov'un katılımlarıyla gerçekleşecek. Film, ardından Bakü, İstanbul ve Ankara'da izleyiciyle buluşacak.

Nisan ayında vizyona girmesi planlanan "Kafkas", Erhan Güleryüz'ün yeni parçalarından oluşan filmin soundtrack albüm müjdesini de veriyor! Son albümünü 2011 yılında yayınlayan Erhan Güleryüz, ilk defa güneş gözlüklerinı çıkarmış olarak izleyici karşısına çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erhan Güleryüz İlk Sinema Filmi İle Beyazperdede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement