Ermenek Bakan Elvan Ek - Son Dakika
Güncel

Ermenek Bakan Elvan Ek

Ermenek Bakan Elvan Ek

Bakan Elvan'la selamlaşma kuyruğu (2)BAKAN ELVAN, "AHMET BUDAK'I ÖLDÜREN TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, memleketi Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde, Güneyyurt Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

16.09.2016 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Elvan'la selamlaşma kuyruğu (2)

BAKAN ELVAN, "AHMET BUDAK'I ÖLDÜREN TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, memleketi Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde, Güneyyurt Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada terör olaylarına değinen ve terörle mücadelenin devam ettiğini ifade eden Bakan Elvan, " 2, 3 ay içinde yeni gelişmeler göreceksiniz. İnşallah önümüzdeki dönemde bu terör örgütünü yok edeceğiz."dedi.

Hakkari'de Ak Parti Milletvekili adayı Ahmet Budak'ı öldüren PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirildiğini belirten Elvan, şunları söyledi:

"Hükümet olarak terör örgütüne yönelik mücadelemizi sürdürüyoruz. Allah'ın izniyle bunların kökünü kazıyacağız. Bu konuda hiç tereddütünüz olmasın. Biz son derece kararlıyız. Biliyorsunuz bayram günü hain terör örgütü, 12 yaşındaki evladının yanında Hakkari Milletvekili adayımız Ahmet Budak'ı, şehit etti. O yiğit adamın 12 yaşındaki koca yürekli oğlu, babasının cenazesinde bir pankart taşıyordu. O pankartta, "Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz" yazıyordu. Rabbime çok şükür bu hainlerin yaptıkları yanlarına kar kalmadı. Ahmet Budak'ı şehit eden hainler, düzenlenen bir operasyonla etkisiz hale getirildi. Allah'a çok şükür bu kardeşimizin kanıda yerde kalmadı. Milletimiz müsterih olmalı. Bu konuda bizim kararlılığımız devam edecek. Bu şeref yoksunu teröristlerin yaptıkları yanların kar kalmadı, bu hadise bunu göstermiştir. Bundan sonrada kalmayacak. Hepsinin cezasını bir bir bizler vereceğiz. O konuda kaygınız olmasın. Bu terör örgütleri de teker teker yok olup gidecek. Tek bir terörist dahi bizim ülkemizin sınırlarında Allah'ın izniyle kalmayacak. Bunların hepsini temizleyeceğiz. Arkasında kim olursa olsun mücadelemiz devam edecek. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermenek Bakan Elvan Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement