Eryılmaz: 'Manisa MHP ile Gülmeye Devam Edecek' - Son Dakika
Yerel

Eryılmaz: 'Manisa MHP ile Gülmeye Devam Edecek'

Eryılmaz: \'Manisa MHP ile Gülmeye Devam Edecek\'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MHP Demirci İlçe Teşkilatı ve Demirci Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

17.03.2015 16:28

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MHP Demirci İlçe Teşkilatı ve Demirci Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Eryılmaz, Manisa'nın Cengiz Ergün'le yerelde yaşadığı mutluluğu Haziran seçimlerinde de yaşayacağını ifade ederek, "Manisa MHP ile gülmeye devam edecek" dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önceki akşam MHP Demirci İlçe Teşkilatı ve Demirci Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Eryılmaz'ın ziyaretinde partililer vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hasan Eryılmaz önceki ilçe ziyaretlerinde olduğu gibi bu ziyaretlerinde de ilk olarak 'Evim' diye nitelendirdiği Ülkü Ocaklarına gitti. Ülkücü gençler Eryılmaz'a yoğun ilgide bulunarak sorunlarını anlattı. Türkiye'de gençlerin hemen hemen aynı sorunlar yaşadığını belirten MHP'li Eryılmaz, bu sorunların başında işsizlik geldiğini belirtti. Eryılmaz bu sorunu çözecek partin Milliyetçi Hareket Partisi'nin olacağını söyledi. Ülkücü gençlere önerilerde de bulunan Eryılmaz, eğitimden ve araştırmadan hiçbir zaman vazgeçmemeleri gerektiğini ifade etti.

"ERYILMAZ'I YAKİNEN TANIYORUZ"

Hasan Eryılmaz, Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra Demirci MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya ve yönetimi hazır bulundu. İlçe Başkanı Kadir Balcı, "Manisa'ya en uzak içlerden birinde Hasan Eryılmaz'ı ilk görüşümüz değildir. Kendisini büyükşehir belediyesinde aldığı görevlerden yakinen tanıyoruz. Allah çıktığı bu yolda kendisini utandırmasın. Partimizde böyle genç ve başarılı isimleri görmek bizleri memnun etmiştir" dedi.

Partililerin gösterdiği yoğun ilgi karşısında mutluluk duyduğunu belirten Eryılmaz ise, "Burada gördüğümüz bu atmosfer bu dinamizm Milliyetçi Hareket'in 2015 seçimlerine ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Teşkilatımız var oldukça bu inancımız ve gücümüz hiçbir zaman bitmeyecektir. Manisa'nın Milliyetçi Hareket Partisi'nin varlığıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'le geldiği nokta ortadadır. Bu başarı ve hizmet Allah'ın izniyle Haziran seçimlerinde taçlanacaktır. Manisa yerelde MHP'de güldüğü gibi Haziran seçimlerinde de MHP ile gülecektir. Her zaman söylediğimiz gibi 'Manisa MHP ile gülmeye devam edecek.' Bu noktada var gücümüzle gece gündüz demeden çalışarak Milliyetçi Hareket'i iktidar yapmalıyız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eryılmaz: 'Manisa MHP ile Gülmeye Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement