Esip Üyelerinden Vali Tuna'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esip Üyelerinden Vali Tuna'ya Ziyaret

Esip Üyelerinden Vali Tuna\'ya Ziyaret

Eskişehir'de, 12 ilçe sosyal yardımlaşma derneği ve 2 vakıf tarafından kurulan Eskişehir İlçeleri Sivil Toplum Platformu (ESİP) üyeleri Vali Tuna'yı makamında ziyaret ettiler.

05.08.2013 16:25

Eskişehir'de, 12 ilçe sosyal yardımlaşma derneği ve 2 vakıf tarafından kurulan Eskişehir İlçeleri Sivil Toplum Platformu (ESİP) üyeleri Vali Tuna'yı makamında ziyaret ettiler.

Çifteler Derneği Başkanı Vedat Çeliker'in sözcülük ettiği ziyarete; Seyitgazi Derneği Başkanı Süleyman Türkmen, Alpu Derneği Başkanı Hüseyin Kurtuluş, Beylikova Derneği Başkanı Muammer Öztay, Sivrihisar Derneği Başkanı Burhanettin Sarıkaya, Han Derneği Başkanı Mahmut Bilgin, Mihalıççık Derneği Başkanı İsmail Can, Sarıcakaya Derneği Başkanı Faruk Güler, Mahmudiye Derneği Başkanı Necmettin Erdin, Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar ve Seyitgazi Vakıf Başkanı Sırrı Kabadayı katıldılar.

Sözcü Çeliker, ESİP'in Eskişehir' de bulunan ilçelerin kalkınması, gelişmesi ve birlikte hareket edilmesi amacıyla kurulduğunu ifade etti. Çeliker, "Bizlerin amacı ilçelerimizdeki yaşamı herkesin tanımasını istiyoruz. Köydeki hayatı, gelenek ve göreneklerimizi anlatan etkinlikler yapacağız. Bu bağlamda "Köy Günleri" adı altında folklorik bir hafta düzenlemek istiyoruz" dedi.

Ayrıca, Çeliker, 2013 TDKB kapsamında üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız şeklinde konuştu.

Vali Tuna, ortak bir akıl ve karar verme açısından ilçe sorunlarını daha iyi ifade etme amacıyla kurulan ESİP üyelerine nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. 2013 TDKB çerçevesinde kalıcı eserler anlamında ilçelere de bir şeyler yapmak istediklerini belirten Vali Tuna, kültürel anlamda gelen projelere destek vereceklerini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esip Üyelerinden Vali Tuna'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement