Eski Bakanlardan Bağımsız Aday Kayalar'a Yozgat'ta Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Eski Bakanlardan Bağımsız Aday Kayalar'a Yozgat'ta Büyük İlgi

Eski Bakanlardan Bağımsız Aday Kayalar\'a Yozgat\'ta Büyük İlgi

Yozgat'ta bağımsız milletvekili adayı olan Tarım, Orman, eski bakanlardan Lütfullah Kayalar, seçim çalışmalarını başlattığı Aydıncık İlçesi'nde yoğun ilgiyle karşılandı.

26.09.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta bağımsız milletvekili adayı olan Tarım, Orman, eski bakanlardan Lütfullah Kayalar, seçim çalışmalarını başlattığı Aydıncık İlçesi'nde yoğun ilgiyle karşılandı. Kayalar, "Yozgatlılar'la birlikte Türkiye'de seçimlerden sonra Orta Anadolu'dan siyasi tıkanmışlığın önüne geçerek, yeni yapılanmayı ateşlemek istiyoruz" dedi.

Lütfullah Kayalar, memleketi Yozgat'tan bağımsız olarak adaylık başvurusunu yaptıktan sonra, Aydıncık ilçe merkezinin yanı sıra bağlı belde ve köyleri ziyaret etti. Karşılamaya gelen seçmenlerle konvoy oluşturup, ziyaretlerde ve toplantılarda bulunan Kayalar, tabandan gelen hizmet talebini çevirmenin mümkün olmadığını anlatırken, "Sadece bir milletvekili olma peşinde değilim. Yozgatlılar'la birlikte Türkiye'de seçimlerden sonra Orta Anadolu'dan siyasi tıkanmışlığın önüne geçerek yeni yapılanmayı ateşlemek istiyoruz" dedi. Türkiye'de birinci olan partiyi, yeni oluşum isteyen insanların oluşturduğu seçmen bloğu olduğuna dikkat çeken Kayalar, şöylye konuştu:

"Çıktığımız yol; önce Allah kısmet eder Yozgatlımız desteklerse, Yozgat'ın hizmetinde bulunmaktır. Bu bizim asli görevimiz. Yozgat'ta herkes Lütfullah Kayalar'ı bilir, Türkiye'nin dört bir yanındaki Yozgatlı da bilir. Asli görevimizle birlikte artık Türkiye'ye olan bir borcumuz var. Türkiye için bir şey yapmak için yola çıkıyoruz, tam tabandan çıkıyoruz, çıktığımız yol budur. Bugün ülke yönetiminde söz sahibi olan Konya, Rize ve Kayseri'nin yanına bir de Yozgat damgasını vurmak arzusundayız. Bizim dönemimizde 11 bin kişi iş sahibi oldu. Bundan sonra da imkanlar dahilinde Yozgat'ın sıkıntılarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz. Bu asli görevimizdir. Yozgat'ın vermiş olduğu sorumluluğu birilerinin karşısında esas duruşta bekleyerek kullanmadım. Yozgat'ın kalkınması, Yozgatlı'nın refahı için Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda kullandım, bundan sonra da kullanmak için önce Yaradan'a sonra da Yozgatlıya güvenerek yola çıktım. Yozgat'ta bir tarih yazalım, bunu da Türkiye okusun. Hiçbir siyasi partiyle hasımlığım da hısımlığım da yok." - Aydıncıkyozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakanlardan Bağımsız Aday Kayalar'a Yozgat'ta Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement