Eskişehir'de 500 Araçlı Teröre Tepki Konvoyu - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 500 Araçlı Teröre Tepki Konvoyu

Eskişehir\'de 500 Araçlı Teröre Tepki Konvoyu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinden gelen şehit ve yaralı haberlerinin ardından Eskişehirliler, düzenledikleri yaklaşık 500 araçlık konvoyla teröre tepki gösterdiler.

07.09.2015 03:13

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinden gelen şehit ve yaralı haberlerinin ardından Eskişehirliler, düzenledikleri yaklaşık 500 araçlık konvoyla teröre tepki gösterdiler.

Sosyal medyada üzerinden örgütlenen vatandaşlar araçlarıyla birlikte geldikleri Sıhhiye Kavşağı'nda bir araya geldi. Burada toplanmalarının ardından araçlarına binerek harekete geçen yaklaşık 500 araçlık konvoy, teröre tepki göstermek maksadıyla çaldıkları kornalar eşliğinde Üniversite Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezi önüne gelerek burada kontak kapattı. Türk Bayraklarıyla araçlarından inen vatandaşlar, bir süre "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak tekbir getirdi. Burada saygı duruşunda bulunduktan, İstiklal Marşı ve şehitler için dualar okuduktan sonra araçlarına binen vatandaşlar, Cengiz Topel ve Şair Fuzuli caddelerini takiben Atatürk Bulvarı'na çıktı. Teröre tepki kornası çalarak Osmangazi Üniversitesi Kavşağı'na kadar gelen grup, burada da kontak kapatarak araçlarından indi. Yine burada da bir süre slogan atan grup, saygı duruşunda bulunduktan, İstiklal Marşı ve şehitler için dualar okuduktan sonra araçlarına binerek şehir turu atmaya devam etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 500 Araçlı Teröre Tepki Konvoyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement