Eskişehir Gül'ün Rektör Atamadığı Prof. Dr. Usluer, CHP'nin 1'inci Sıra Adayı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Gül'ün Rektör Atamadığı Prof. Dr. Usluer, CHP'nin 1'inci Sıra Adayı

Eskişehir Gül\'ün Rektör Atamadığı Prof. Dr. Usluer, CHP\'nin 1\'inci Sıra Adayı

Gül'ün rektör atamadığı Prof. Dr. Usluer, CHP'nin 1'inci sıra adayı ESKİŞEHİR Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ), 2007 yılında yapılan rektörlük seçimlerinde, erkek rakiplerine fark atarak en çok oyu almasına rağmen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün atamadığı Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP'den Eskişehir 1'inci sıra milletvekili adayı oldu.

10.04.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gül'ün rektör atamadığı Prof. Dr. Usluer, CHP'nin 1'inci sıra adayı

ESKİŞEHİR Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ), 2007 yılında yapılan rektörlük seçimlerinde, erkek rakiplerine fark atarak en çok oyu almasına rağmen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün atamadığı Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP'den Eskişehir 1'inci sıra milletvekili adayı oldu.

ESOGÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekili seçimlerinde CHP'den Eskişehir 3'üncü sıra milletvekili adayı olarak gösterildi ancak seçilemedi. CHP Parti Meclisi üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer 7 Haziran 2015 tarihindeki yapılacak olan milletvekili seçimleri için bu kez CHP Eskişehir 1'inci sıra milletvekili adayı gösterildi. CHP'nin geçen seçimlerde 2 milletvekili çıkardığı Eskişehir'de Prof. Dr. Usluer'in seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

GAZETECİ UTKU ÇAKIRÖZER İKİNCİ SIRADA

Prof. Dr. Gaye Usluer'in 1'inci sırada olduğu CHP'nin Eskişehir milletvekili aday listesinde 2'nci sırada Cumhuriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni gazeteci Utku Çakırözer, 3'üncü sırada avukat Cemal Okan Yüksel, 4'üncü sırada inşaat mühendisi Erman Gölet, 5'inci sırada emekli öğretmen Metin Tomsuk, 6'ncı sırada da işadamı Erdal Çakıcıer yer aldı.

HEDEF ESKİŞEHİR'DE BİRİNCİ PARTİ OLMAK

Milletvekili adaylarının katılımıyla bugün CHP il binasında basın toplantısı düzelendi. CHP İl Başkanı Ersen Yeniceli, Eskişehir'de birinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi. Bu seçimde iddialı olduklarını belirten Yeniceli, şunları söyledi: "Tüm partilerin seçmenlerinin oylarına talibiz. Şuna çok inanıyorum ki Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaya devam edeceği projelere yenileri eklendikçe Türk halkında büyük heyecan yaratacak ve sandıkta CHP'yi tercih ettirecektir. Örgütümüz olarak tek hedefimiz Eskişehir'de birinci parti olmaktır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Gül'ün Rektör Atamadığı Prof. Dr. Usluer, CHP'nin 1'inci Sıra Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement