Facebook'da Diyarbakır'ın Adı Değişti! - Son Dakika
Teknoloji

Facebook'da Diyarbakır'ın Adı Değişti!

Facebook\'da Diyarbakır\'ın Adı Değişti!

Sosyal medya denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Facebook'un yaptığı ufak değişiklikler devam ediyor.

09.08.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Facebook'un yaptığı ufak değişiklikler devam ediyor…

Zaman zaman kullanıcılarına hissettirmeden yaptığı değişiklikler sonradan fark edildiğinde büyük ses getirirken günümüz insanlarının da Facebook'a bağımlılığını geçtiğimiz günlerde Facebook'a bir anda erişimin kapanması ile görmüştük.

Facebook'un son bombası ise Türkiye'de büyük ses getiren bir gelişme. Facebook'da artık il olarak Diyarbakır yok! Facebook'un kullanıcılarına sunduğu şehir özelliğinin ardından bir süre önce Van'ın adını tarihi adı olan Urantuca ile değiştiren Facebook ikinci değişikliği Diyarbakır'da gerçekleştirdi.

Facebook'da şehrini seçmeye çalışan Diyarbakırlı vatandaşların Diyarbakır'ın M.Ö 200'deki ismi olan Amida ile karşılaşmasıyla ortaya çıkan bu değişikliğin hemen ardından yapılan incelemede Van ve Diyarbakır'ın ardından Tunceli'nin de adının Dersim olarak değiştirildiği göze çarpan bir detay oldu.

Facebook'un şehirlerin güncel isimleri yerine neden tarihi isimlerini kullandığı konusunda net bir bilgi olmamakla birlikte bakalım Facebook yakın zamanda İstanbul'un da adını Kostantinapolis olarak değiştirecek mi? Bekleyip göreceğiz…

The post Facebook'da Diyarbakır'ın Adı Değişti! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Facebook'da Diyarbakır'ın Adı Değişti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement