Fatma Şahin, 8 Bin 500 Kişilik Araban Mitinginde Moral Buldu - Son Dakika
Yerel

Fatma Şahin, 8 Bin 500 Kişilik Araban Mitinginde Moral Buldu

Fatma Şahin, 8 Bin 500 Kişilik Araban Mitinginde Moral Buldu

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Araban ilçesini ziyaret etti.

27.03.2014 11:39  Güncelleme: 11:45

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Araban ilçesini ziyaret etti. Fatma Şahin, toplam 8 bin 500 partiliyle bir araya geldi.

30 Mart Pazar günü yapılacak seçim öncesi AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin; beraberinde AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Araban ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Fatma Şahin, Araban ilçesi ve Elif beldesinde toplam 8 bin 500 partiliye seslendi ve destek istedi. Şahin, karşılaştığı ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Araban'ı fırsat buldukça ziyaret ettiğini anımsatan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, "Araban'a sık sık gelir giderim, mitinglere katılırım ama bu güne kadar burada böyle bir coşkulu kalabalık olan miting görmedim" dedi.

Fatma Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her şeyin yasak olduğu bir dönemde AK Parti'den Gaziantep Milletvekili seçilip Meclis'e gittim. AK Parti olarak bizce, insanların birinin diğerinden üstünlüğü yoktur. İnsanlar arasında ayrım yapmayacağız, dedik ve bu güne kadar insanlar arasında ayrım yapmadan bu güne kadar geldik. 2 buçuk yıl Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptım. Bakanlığım süresi içerisinde engelli, yoksul ve yardıma muhtaç ailelerimize yardım için gece gündüz demeden çalıştım. Bakanlığım süresi içinde siz Arabanlı kardeşlerim için 1 Aile Toplum Merkezi ile 1 Sosyal Tesis yaptırdım ve sizlerin hizmetine açtık, hayırlı olsun. Bizi hiçbir medya veya para babası, patron iktidar yapmadı. Bizi siz iktidar yaptınız. Biz de sizlere hizmet için yolumuza devam ediyoruz. İktidarımızın üzerinden 12 yıl geçti. 30 Mart'tan itibaren de yeni bir döneme başlıyoruz. Artık büyükşehir sınırları genişledi. Büyükşehir Yasası ile icra makamıyız. 30 Mart akşamı Araban'dan öyle bir ses gelecek ki Gaziantep değil, Ankara değil, ta Somali duyacak."

Sosyal belediyecilik anlayışı ile halkın refah düzeyini arttırmak için çalıştıklarını vurgulayan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ise şunları söyledi:

"Araban'ın işi bitirmiş, burada fazla konuşmaya gerek yok. Yıllardır Araban'a gelip siyaset yaparım, Araban'da bu güne kadar böyle bir kalabalık görmedim. Şu kalabalık, şu coşku diyor ki 30 Mart'ta sandıkları AK Parti'nin ampul oylarıyla patlatacağız. Araban ile AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin el ele verirlerse Araban'a hizmet çok olur. Allah'ın izniyle inşallah 30 Mart akşamı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olur, Araban'a kadın eli değer. Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde ve Şahinbey ilçesinde ne varsa Araban'da da o olacak inşallah." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatma Şahin, 8 Bin 500 Kişilik Araban Mitinginde Moral Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement