Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek amacıyla Memur-Sen Şırnak İl Başkanlığınca kurban kesildi.

23.07.2016 16:46

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek amacıyla Memur-Sen Şırnak İl Başkanlığınca kurban kesildi.

Cizre Hükümet Konağı önünde bir araya gelen Memur-Sen üyeleri darbe girişimini kurban keserek protesto etti.

Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur, Cizrelilerin darbe gecesinde çoluk, çocuk, erkek, kadın, yaşlı ve genci ile darbeye karşı koydukları mücadeleyi, takdirle karşıladıklarını söyledi.

Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı da 15 Temmuz gecesinde Türkiye'de büyük bir kaos ortamının atlatıldığını söyledi.

Halkın darbeci ve destekçilerine karşı koyma iradesiyle ülkede büyük bir savaşın kıyısından dönüldüğünü aktaran Çatı, şöyle konuştu:

"Toplumun belli bir kesimi bunun farkında olmayabilir. Ancak biz bunun farkındayız. O gece Türkiye'nin yaşadığı en karanlık ve en uzun bir o kadar da tehlikeli gecelerden birisi oldu. Halk, ülkesinin işgalciler tarafından ele geçirilmemesi için büyük bir mücadele verdi. 16 Temmuz sabahı da Türkiye'nin en aydınlık günü oldu. Bu anlamda demokrasi mücadelesinde hayatını kaybedenlere rahmet, demokrasi gazilerine de Allah'tan acil şifalar diliyorum."

Konuşmaların ardından dua eşliğinde kurbanlar kesildi. Kesilen kurbanların etleri terör mağduru ailelere dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement