Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Meydandan detaylar AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Aydın ve Manisa'da vatandaşlar yoğun katılımla "demokrasi nöbeti"ne devam etti Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki için Aydın ve Manisa "demokrasi nöbeti" yoğun katılımla devam etti.

23.07.2016 04:55

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Meydandan detaylar

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Aydın ve Manisa'da vatandaşlar yoğun katılımla "demokrasi nöbeti"ne devam etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki için Aydın ve Manisa "demokrasi nöbeti" yoğun katılımla devam etti.

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan her yaştan vatandaş, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyarak "şehitler ölmez vatan bölünmez", "Recep Tayyip Erdoğan" "FETÖ'ye idam" sloganları attı.

Meydana "Vatan için nöbetteyiz", "Darbeler geride kaldı" yazılı dev pankartlar asılırken, bazı vatandaşların ay yıldızlı tişörtler giydiği, bazılarının da "Dik duran millet kazanan Türkiye", "Millet eğilmez, FETÖ'ye geçit verilmez" dövizleri taşıdığı görüldü.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yaptığı konuşmada, FETÖ'nün darbe girişiminin ne kadar tehlikeli boyutta olduğunu olayın üzerinden zaman geçtikçe daha iyi anlaşıldığını belirtti.

"Büyük bir badire atlattık hem de çok büyük bir badire. Kıyametin kapısından döndük. Allah bir daha bu günleri göstermesin" ifadelerini kullanan Savaş, FETÖ darbe girişiminin geçmişte yapılan darbelere göre daha kanlı ve vahşi olduğunu vurguladı.

Mustafa Savaş, "Darbeleri birbiriyle mukayese etmiyorum, darbeler kötüdür. Milli iradeye karşı yapılan büyük bir ihanettir. Diğer darbelerle karşılaştırdığımızda bu darbe girişimi büyük bir caniliktir, ihanettir, cinayettir." dedi.

Meydana toplanan vatandaşlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yemek ve içecek ikramında bulundu.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler - AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement