Filistinli Gençler Tika'da - Son Dakika
Güncel

Filistinli Gençler Tika'da

"Türkiye-Filistin Gençlik Köprüsü" kapsamında 35 Filistinli genç, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nı (TİKA) ziyaret etti."Dünyanın herhangi bir yerinde size yapılan yanlışlık bize yapılmış gibidir ve biz onu düzeltmek için elimizden geleni"...

21.03.2013 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Türkiye- Filistin Gençlik Köprüsü" kapsamında 35 Filistinli genç, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nı (TİKA) ziyaret etti.

TİKA Başkan Yardımcısı Süreyya Polat, gençlerle bir araya gelerek,

"Dünyanın herhangi bir yerinde size yapılan yanlışlık bize yapılmış gibidir ve biz onu düzeltmek için elimizden geleni yaparız" dedi.

Türk milletinin kalbinin Filistinlilerle olduğunu belirten Polat, bir Filistinlinin şehit edilmesi bir yana en ufak çizik alması halinde bile Türk halkının derinden üzüldüğünü, ıstırap duyduğunu ifade etti.

Filistin için ellerinden geleni yardım değil görev bilinciyle yaptıklarını dile getiren Polat, "Maddi sorunlar aşılır, aslolan duadır. Milletimiz size dua ediyor ve sizden de dua bekliyor çünkü duanın gücü yüksektir" diye konuştu.

TİKA'nın faaliyetlerinin de anlatıldığı toplantıda Polat, gençlerin sorularını yanıtladı.

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nce üçüncüsü düzenlenen gençlik buluşmaları kapsamında Mısır, İngiltere, Katar, Malezya, Almanya, Suudi Arabistan, Yemen'den gelen öğrenci, STK temsilcileri ve çeşitli mesleklerden gençlerin 5 günlük Türkiye ziyareti, yarınki temaslarının ardından son bulacak. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Filistinli Gençler Tika'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement