Filiz Kaya: İlk İşim Teşkilatlardaki Sorunları Çözme Olacak - Son Dakika
Yerel

Filiz Kaya: İlk İşim Teşkilatlardaki Sorunları Çözme Olacak

Filiz Kaya: İlk İşim Teşkilatlardaki Sorunları Çözme Olacak

Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Filiz Kaya ilçe teşkilatlarını ziyaretlerinde, teşkilatın çektiği zorluklarla ilgili olarak sorunları çözme sözü verdi.

27.02.2015 01:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Filiz Kaya ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretinde parti teşkilatlarıyla bir araya gelen Kaya, parti teşkilatının göstermiş olduğu ilgiden ötürü memnun olduğunu dile getirdi.

Sırasıyla Çermik, Çüngüş, Ergani, Silvan ve Hazro ilçelerinde Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Filiz Kaya, bu ilçelerde ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile partililerle bir araya geliyor.

"İlk İşim Teşkilat Sorunlarını Çözme Olacak"

Ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgiye memnun olduğunu anlatan Filiz Kaya, büyük ilginin yanında teşkilat sorunların da kendisine aktarıldığını ve üzdüğünü dile getirerek, sorunların çözümü için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. Kimi ilçe teşkilatlarının büyük sıkıntılar içinde olduğunu ifade eden Kaya, "Partiyi yaşatan ayakta tutan özellikle ilçelerdeki teşkilatlardır. Buraların desteklenmesi ve varsa sorunlarının giderilmesi büyük önem taşımaktadır. Gerek İlçe başkanlarımız gerekse de, kadın kolları ve gençliğimizin gerekli ilgili beklediklerini gerek kendilerinin dillendirmesi gerekse de hissetim. Bu sorunu Parti İl Başkanımıza aktarmanın yanında, bu sorunun son bulması için çalışma yapacağım. Aday olup seçilmem durumunda yapacağım belki de ilk iş bu olacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Filiz Kaya: İlk İşim Teşkilatlardaki Sorunları Çözme Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement