Fındık, AK Parti'den Aday - Son Dakika
Yerel

Fındık, AK Parti'den Aday

Fındık, AK Parti\'den Aday

Çorumlu işadamı Salih Osman Fındık, AK Parti’den Çorum milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

19.02.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorumlu işadamı Salih Osman Fındık, AK Parti'den Çorum milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Salih Osman Fındık, "Çorum halkının Türkiye Büyük Millet Meclisindeki genç, dinamik ve enerji dolu sesi olmak amacıyla bu hizmete talip oldum" dedi.

Fındık, yükselen değerleri ve gelişen yapısı ile tüm dünya ülkeleri arasında örnek bir ülke haline gelen Türkiye'nin, AK Parti kadroları ile kazandığı ivmenin daha da yukarılara çekilmesi ve istikrarlı büyümenin getirdiği ekonomik gelişme ile toplumsal uzlaşmanın devamına katkıda bulunmak, Çorum'a kazandırılan hizmetlerin daha da ileri noktalara taşınmasını sağlamak amacıyla genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptığını belirtti.

AK Parti iktidarında her alanda radikal değişimlere birlikte şahitlik ettiklerini dile getiren Fındık, "13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde büyük yatırımlara sahne olan ve şimdiye kadar görülmemiş gelişmelere şahitlik eden ilimize yapılacak olan hizmetlerin devamı ve ülke genelinde hüküm suren istikrarlı büyümenin yakından takipçisi olmak ve siz değerli Çorum halkının Türkiye Büyük Millet Meclisindeki genç, dinamik ve enerji dolu sesi olmak amacıyla bu hizmete talip oldum. Ak Parti iktidarı döneminde sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve ekonomi alanında yapılan hizmetlere ve radikal değişimlere hep birlikte şahitlik ettik. Ancak Türkiye için, güzel ülkemiz, vatanımız, toprağımız ve ana yurdumuz için çok daha ileriyi hayal etmeliyiz. 2023 vizyonu ve hedefi ile yola çıkan Büyük Türkiye mimarının, yani siyasi liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi Türkiye bir dünya gücü haline gelmeli, bunu da ancak ağır sanayi yatırımları, savunma sanayi ve global ticari bakış açısı ile gerçekleştirebiliriz. 600 milyar dolar ticari hacmi olan ülkemizde bugün Anadolu da üretim 80 milyar dolar civarındadır. Geriye kalan kısmın büyük bölümü ise Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren ve sayısı 50 yi aşmayan holdinglere aittir. Bizler Anadolu sermayesini öncelikle 100'ler ve inşallah sürdürülebilir bir kalkınma planı ile binler basamağına çıkarmalıyız. 2023'e doğru ilerlerken, bizi bu hedefe götürecek en büyük itici güç Anadolu'da yaşanacak olan yeni bir kalkınma hamlesidir" dedi.

Son 13 yılda Anadolu insanı güçlenmeye başladığında kirli, pis ve yurt dışı kaynaklı ellerin hemen devreye girdiğini dile getiren Fındık, "Bu karanlık güçlerin en önemli silahı işte bugün Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da ifade ettiği gibi vesayet sistemidir. Devletin kurumlan şu yada bu isimle ele geçirilerek ki biz bunlara 28 Şubat, biz bunlara e-muhtıra, biz bunlara Gezi olayları, biz bunlara 17-25 Aralık darbe girişimleri olarak devletin ve milletin bağımsızlığına yapılan en hain saldırılar olarak şahit olduk. Ancak bu kirli ellerin hesap edemediği bir gerçek vardır ki, o da Allah'a inanmış bir lider ve liderine inanmış bir milletin karşısında hiç bir gücün duramayacağıdır. Milletimiz bu kirli tezgahları 60'lı ve 80'li yıllarda acı bir şekilde tecrübe etmiş v kirli oyunlara gelmeyerek Ülkesine ve Başbakanına sahip çıkmıştır. Ne için Yeni anayasa, vesayetin gölgesinden kurtulmak için yeni anayasa. Ne için başkanlık sistemi; vesayetin baskısı ve zulmünden kurtulmak için başkanlık sistemi. O halde yeni Türkiye yeni Çorum yeni güç hedef 2023 diyoruz" - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fındık, AK Parti'den Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement