Futbolun Belli Bir Noktaya Gelmesi İçin Birinci Şart Alt Yapı - Son Dakika
Yerel

Futbolun Belli Bir Noktaya Gelmesi İçin Birinci Şart Alt Yapı

Futbolun Belli Bir Noktaya Gelmesi İçin Birinci Şart Alt Yapı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, yönetim kurulu üyesi ve eski Milli futbolcu Ergün Pembe, Erzincan Şube Başkanı Yılmaz Toyran ile Elazığ, Van, Erzurum, Kayseri, Zonguldak ve Sivas Şube Başkanları Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ettiler.

16.10.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, yönetim kurulu üyesi ve eski Milli futbolcu Ergün Pembe, Erzincan Şube Başkanı Yılmaz Toyran ile Elazığ, Van, Erzurum, Kayseri, Zonguldak ve Sivas Şube Başkanları Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, İsmail Dilber, "Türk Futbolun uzun vadeli ve kalıcı başarıların temelini atmak istiyoruz. Dernek olarak Türkiye genelinde valilikleriniz, belediyelerimiz, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile sivil toplum örgütlerinin nezdinde girişimlerde bulunarak özellikle tesisleşme sorununa çözüm arıyoruz." dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise, TÜFAD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sporda başarılı olmak için altyapı ve tesisleşmesinin önemli olduğunu vurguladı. Başsoy "Futbolun belli bir noktaya gelmesi için birinci şart altyapı. Türk futbolunun gelişmesi için şahsım ve belediyemiz adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız. " dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Başsoy günün anısına TÜFAD başkan ve üyelerine Erzincan'ın simgesi olan çift başlı kartal işlemeli bakır tabak hediye etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbolun Belli Bir Noktaya Gelmesi İçin Birinci Şart Alt Yapı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement