Gaziantep'te Sosyal Tesis Açılışı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Sosyal Tesis Açılışı

Şahinbey Belediyesince yaptırılan "Bozoklar Sosyal Tesisi" Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla açıldı.

26.04.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesince yaptırılan "Bozoklar Sosyal Tesisi" Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla açıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bozoklar Mahallesi'ndeki parkın açılışında vatandaşlarla halay çeken Şimşek, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Açıklamada, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanlarının Gaziantep'te olduğunu belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"En sıkıntılı bölgelerde dahi hakikaten çok güzel hizmetler yapıyorlar. Her şey sizin için. Çünkü siz güzel insanlara hizmet demek Hak'ka hizmet demektir. Ben de başkanlara bu güzel hizmetlere destek vermeleri için elimden geleni yapacağım. Siz en iyilerine layıksınız, çok daha iyilerine layıksınız. Şahinbey'deki bu çarpık kentleşme yavaş yavaş yerini çok güzel bir kente bırakıyor. Türkiye'de AK Parti belediyeciliğinin elinin değdiği her alanda büyük başarı var."

Açılışa, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ile Nejat Koçer, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, AK Parti Milletvekili adayları Fikret Murat Tural, Menderes Karaduman ve Serpil Kavrak da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Sosyal Tesis Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement