Gelin Evi Yas Evi Oldu - Son Dakika
Güncel

Gelin Evi Yas Evi Oldu

Gelin Evi Yas Evi Oldu

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan minibüsün sebze yüklü kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 7 kişiden biri olan gelinin evi yas evine döndü.

07.04.2015 16:41

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan minibüsün sebze yüklü kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 7 kişiden biri olan gelinin evi yas evine döndü.

Alınan bilgiye göre, Adana'da oturan gelin Maşallah Yiğitalp (20) ile Mardin'de yaşayan damat Sedat Yavuz (27) için dün akşam Adana'da kızın Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki evinin önünde kına töreni yapıldı. Yiğitalp ve Yavuz aileleri daha sonra düğün için Mardin'e doğru yola çıktı. Hayrettin Yelboğa'nın kullandığı 47 NF 790 plakalı minibüs, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Ayran Tüneli çıkışında Yasin Ü. yönetimindeki (48) 01 BHN 56 plakalı sebze yüklü kamyona çarptı. Kazada gelin Maşallah Yiğitalp (20) ile Hadice Yavuz (57), Şükriye Yılmaz (42), Zahide Yiğitalp (44), Zeynep Altuğrul, Leyla Yiğitalp ve İlhan Yelboğa (23) hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin cenazeleri Osmaniye, Gaziantep, Bahçe ve Düziçi'ndeki hastanelerin morguna kaldırıldı.

Yaralılardan damat Sedat Yavuz, Zozani Oluç (7), Eylem Yelboğa (12), Halise Yelboğa (11), Evini Yavuz (22), Hayrettin Yelboğa (35), Zehra Maho, Sakine Yağmahan (63) ve Mehmet Yiğitalp ise Gaziantep ve Osmaniye'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kamyon şoförü Yasin Ü.'nün gözaltına alındığı bildirildi.

"GELİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETLERİ YAPILDI"

Bu arada dün gece kına töreni yapılan gelinin evi de yas evine döndü. Dün gece gelin ve damadın karşılıklı akrabalarıyla oynayıp kına yaktığı eve bu sabah akrabaları taziye ziyaretleri için geldi. Gelinin annesi, babası ve akrabaları da kaza yerine gitti. Gelinin yapılan otopsiden sonra ailesi tarafından alınıp memleketi Mardin'de toprağa verileceği öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gelin Evi Yas Evi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement