Genç Memur-Sen'den Ödüllü Mektup Yarışması - Son Dakika
Güncel

Genç Memur-Sen'den Ödüllü Mektup Yarışması

Genç Memur-Sen, lise öğrencilerinin "İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi" ile ilgili düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla 'Ödüllü Mektup' yarışması düzenliyor.

08.02.2016 15:58

Başvurular 26 Şubat 2016 tarihine kadar sürecek. Yarışmada birinciye 'Macbook', ikinciye 'Toshiba Notebook i5', üçüncüye 'Toshiba Notebook i3', mansiyona ise 'İpad Mini' verilecek.

Mektuplar Karaman Genç Memur-Sen, Memur-Sen İl temsilciliğine ve Eğitim-Bir-Sen Şube başkanlıklarına ulaştırılacak. Mektuplar CD'ye; İl-Mektup Adı (Örneğin, Kayseri-Kahramanlar) şeklinde kaydedilmiş olarak bir çıktısı ile birlikte teslim edilecek.

İl birincilerinin 4 Mart 2016 tarihinde ilan edileceği yarışmada, Türkiye geneli dereceye girenler mektupların ilanı ise 11 Mart 2016'da yapılacak ve il birincilerinin mektupları kitaplaştırılacak.

Temsilcilik adresi: SEKİÇEŞME MAH.HOCA MAHMUT CAD. YEMENİCİ AP.B BLOK NO:7/ KARAMAN (Karaman Belediyesi Karşısı, İl Müftülüğü civarı) Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı, ayrıca 0555 876 70 01 telefon numarası ile irtibata geçilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Memur-Sen'den Ödüllü Mektup Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement