Genç: "Milletimizin Geleceğini Siyasi İstikrar Belirler" - Son Dakika
Yerel

Genç: "Milletimizin Geleceğini Siyasi İstikrar Belirler"

Genç: "Milletimizin Geleceğini Siyasi İstikrar Belirler"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye’nin büyümesi için istikrar şart. Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar olmuyor.

27.10.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, " Türkiye'nin büyümesi için istikrar şart. Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar olmuyor. Dolayısıyla milletimizin geleceğini siyasi istikrar belirler. 2023, 2053, 2071 gibi büyük hedeflerimizin gerçekleşmesi için AK Parti tek başına iktidar olmalıdır" dedi.

Canik Belediyesi tarafından Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Dilşad Hatun Hanımlar Konağı ile Atatürk ve Kozlu Mahallelerinde yapılan muhtarlık binasının açılışı düzenlenen törenlerle gerçekleşti. Dilşad Hatun Hanımlar Konağı'nın açılışına Başkan Osman Genç'in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Samsun Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi Münevver Uğurlu, Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarı Tuğrul Birinci, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİN ANAHTARI"

Törende yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret eden Genç, "Türkiye'nin büyümesi için istikrar şart. Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar olmuyor. Dolayısı ile 2023, 2053, 2071 gibi büyük hedeflerimizin gerçekleşmesi için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerekir. Ülkemizde, dünyada olup bitenleri iyi okumamız lazım. Binlerce kilometre öteden 1915'te Çanakkale'ye gelenler bugün 911 kilometre sınırımız olan Suriye'nin başına çöreklendiler. Bunu iyi anlamamız gerekiyor. Bu seçim partiler arasındaki bir yarış, bir seçim değildir. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin anahtarıdır" dedi.

"1 KASIM, EN ÖNEMLİ SEÇİM"

Şu anda ateşten gömleği giymiş olan ve Türkiye'nin tüm meselelerini bilen, dünyayla rekabet edebilecek bir Türkiye'yi inşa edecek tek partinin AK Parti olduğunu ifade eden Genç, "AK Parti gücünü halktan yani sandıktan alıyor. Eğer sandıktan tek başına bir iktidarı çıkaramadığımız takdirde bu dünyadaki küresel oyun kurucularla mücadele gücümüzü zayıflatır. Ama sandıktan tek başına bir iktidar çıkarabilirsek, Türkiye güçlü bir hükümetle yönetilecek ve uluslararası alanda rekabet gücünü elde edeceğiz. Bu nedenle Türkiye'nin bugüne kadarki en önemli seçimi 1 Kasım seçimleridir" diye konuştu.

HANIMLAR KONAĞI VE TÜRK HAMAMI

Belediye olarak hanımlara yönelik yatırımlar yapmaya devam ettiklerini de dile getiren Başkan Genç, "Ailelerimizin en önemli parçası olan kadınlarımız ne kadar sağlıklı olursa toplumumuz da o kadar sağlıklı olur. İlçemizin dört bir yanında yaptığımız Hanım Konaklarımızda bayanlarımız kurslar görebilecek, kuaförlük hizmetlerinden yararlanabilecek, kendileriyle birlikte çocuklarını da yetiştirebilecek. Kuzey Yıldızı Mahallemizde ikinci Hanım Konağı'nı yaptık. İnşallah bu mahallemize bir de içinde yarı olimpik havuzun da bulunduğu bay-bayan Türk Hamamı da inşa edeceğiz. Hanımlar Konağı, kadınlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

ASARCIK SINIRINA KADAR HİZMET GİDİYOR

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, Başkan Osman Genç'in ilçeye büyük yatırımlar yaptığına vurgu yaparak, Canik'te genel hizmet ölçüsünde sayılabilecek büyük yerel hizmetler yapıldığını söyledi. Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarı Tuğrul Birinci ise, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç'e teşekkür ettiği konuşmasında, "Başkanımız bütün bu hizmetleri oy için yapmıyor. Kendisini halka hizmete adayan bir başkanımız var. Asarcık sınırındaki köylere de dahi aynı hizmetler gidiyor. Bunlara bizzat görerek şahit oldum" ifadelerini kullandı.

MUHTARLIK BİNASI AÇILDI

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası Başkan Osman Genç ve beraberindekiler Dilşad Hatun Hanımlar Konağı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Hanımlar Konağı'nı gezen Başkan Genç, bayanlarla sohbet etti.

Başkan Osman Genç ayrıca, Canik Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Kozlu Mahalleleri için yapılan Muhtarlık Binası'nı da düzenlenen törenle hizmete soktu. Muhtarların halka belediye arasında köprü görevi gördüğünü belirten Genç, muhtarlara sağlıklı çalışma ortamı oluşturduklarını dile getirdi. Genç, açılış sonrası Muhtarlık Binası önüne iki adet çam fidanı da dikti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç: 'Milletimizin Geleceğini Siyasi İstikrar Belirler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement