Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığınca, Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı düzenlendi.

26.04.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığınca, Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı düzenlendi.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Emirgan Parkı'ndaki kafeteryada düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, daha önce Kocasinan İlçe Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, Kocasinan teşkilatından bu seçimlerde çok daha fazla gayret beklediğini belirtti.

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili adayı Mehmet Özhaseki ise erdemlilerin kendi nefsi için değil, toplumun iyiliği için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti'nin cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti olduğunu vurgulayan Özhaseki, şunları kaydetti:

"Herkesten elini vicdanına koymasını istiyorum. 2002 yılı öncesiyle bugün arasında dağlar kadar fark var. Türkiye'de her alanda iyileşmeler var. AK Parti hükümeti cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hükümetidir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bol keseden vaatler veriyor. Attıkça atıyor ama pişkin adamın yüzü kızarmıyor. Ben bunun yalanlarına daha önce de şahidim. Hiç yüzü kızarmadan bin tane yalan söyleyen birisini getirin deseler bunu getirirler. Bir başka parti de daha önce şehit cenazeleri üzerinden siyaset yapardı. Şimdi şehit cenazelerimiz şükürler olsun ki gelmiyor. Bunların da çıtı çıkmıyor."

Milletvekili adaylarından Ahmet Doğan ise 7 Haziran'daki seçimlerin Türkiye tarihindeki en önemli seçimlerden biri olduğunu, bu sebeple de Türkiye'nin başına örülmek istenen çorapları çok iyi bilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri Kurtuluş Savaşı olarak gördüğünü söyledi.

Doğan, seçimlerin bu denli önemli olması nedeniyle daha önce bir çalışılıyorsa, bu kez 2-3 kat daha fazla çalışılması gerektiğini vurguladı.

Milletvekili edayı Halil Ergen ise AK Parti'nin kuruluşundan bu yana yaptığı hizmetlerin yanı sıra milli ve manevi değerlere de sahip çıktığını söyledi.

AK Parti'nin bir marka olduğunu belirten Ergen, AK Parti'den sadece Türk halkının değil, Türkiye'ye umut bağlayan tüm milletlerin beklentisi olduğunu ifade etti.

Kayseri Milletvekili ve milletvekili adayı İsmail Tamer de AK Parti'nin Kayseri için hayata geçireceği dev projeler hakkında da bilgi vererek, şehir hastanesinin 2016'da, hızlı trenin ise 2018'de hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement