Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayı Nurettin Yaşar, genel seçim kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.

08.05.2015 13:29

AK Parti Malatya milletvekili adayı Nurettin Yaşar, genel seçim kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yaşar, Doğanşehir'de partililerle bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla da görüşen Yaşar, vatandaşlara Yeni Malatyaspor takımının atkısını dağıttı.

Doğanşehir'de partililere seslenen Yaşar, AK Parti'nin 13 yılda Türkiye'de sessiz bir devrim yaptığını belirtti.  AK Parti hareketinin bir parti hareketi değil, bir millet, bağımsızlık, özgürlük hareketi olduğunu kaydeden Yaşar, şöyle devam etti:

"AK Parti hareketinin, Recep Tayyip Erdoğan hareketinin, Özal hareketinin yaptığı bu memleketin tapusunu tekrar millete iade etmek. Onun mührünü vurup, yönetimine, imkanlarına, gücüne, davranış şekline, Anayasa'sına, temel toplumsal sözleşmesine bu milletin damgasını vurmak. Bu kolay bir şey değil. Kimse elindeki gücü, iktidarı bırakmaz. Bu süreç, bu ülkenin kendi yönetimiyle, milletiyle bütün olarak barışıp asıl sahibine ülkenin imkanlarını, gücünü, karar mekanizmalarını teslim edip bu süreçte de doğabilecek bütün riskleri alarak bu memlekete sahip çıkma süreci. Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı bu."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement