Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Mersin Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ilçeleri ziyaret etti.

12.05.2015 14:38

AK Parti Mersin Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ilçeleri ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarına AK Parti Mersin Milletvekili adayı İbrahim Gül ile Tarsus'ta devam eden Muhammet Gültak, işçilerle sohbet ederek, destek istedi. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Gültak ve Gül, Tarsus Karadenizliler Derneğini'ni ziyaret etti.

Gültak, konuşmasında, "AK Parti'den önce prestiji kalmamış ve tefecilerin eline düşmüş bir ülke vardı" dedi.

Gül de Tarsus'un 7 Haziran'da AK Parti'ye destek vermesini istedi.

Zeynep Gül Yılmaz ise Mezitli'de sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında ev toplantıları yaptı. Yılmaz, seçimlerde kadınların desteğini görmek istediğini söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili adayı Mehmet Taşkıran ile Erdemli'de ziyaretlerde bulunan AK Parti Mersin Milletvekili adayı Yılmaz Tezcan da  " Türkiye'nin 13 yıl önceki durumuna bakarsanız ne kadar fazla ilerleme kat ettiğimizi göreceksiniz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar da çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, önlerinde 2 hedef olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"İlk hedefimiz 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde 400 milletvekili hedefine ulaşmak olacak. 7 Haziran'da Mersin'de de inşallah sandıkları patlatacağız. Gece gündüz demeden 24 saat çalışacağız. AK Parti İl Teşkilatı olarak ikinci hedefimiz ise yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi'ni AK belediyecilikle tanıştırmak olacak. Büyükşehir yönetiminin Mersin yararına yapacağı her projenin ve işin destekçisi olacağız ancak Mersin'i huzursuz edecek her şeyin karşısında olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement