Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Haymana'da seçim bürosunun açılışına katıldı.

16.05.2015 14:40

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Haymana'da seçim bürosunun açılışına katıldı.

AK Parti Gölbaşı ve Bala Belediye başkanları ile AK Parti Milletvekili adaylarının hazır bulunduğu seçim bürosu açılışında, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2014 seçimlerinde Demokrat Parti'den aday olup Haymana Belediye Başkanı seçilen Özdemir Turgut ve Belediye encümenlerine AK Parti rozetini taktı.

AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kandemir, Haymana giriş yolu, seçim bürosu ve diğer hizmetler için teşekkür etti.

Daha sonra "Haymana seninle gurur duyuyor" sloganları ile mikrofonu eline alan Belediye Başkanı Özdemir Turgut, "Bir yıldır ayrı kaldığım partime dönmekten çok mutluyum. Bunun için Başbakan Davutoğlu'na, AK Parti İl Başkanıma, Ankara'nın mimarı Melih Gökçek'e teşekkür ederim. Kendilerinden yeni bir Hükümet konağı, Yüksekokul'a destek,  yaşlılar kreşi, pazar yeri, taziye evi gibi hizmetler istiyoruz. Ayrıca Vadi-Gölet projesine destek, termal tesis ve doğalgaz konularında yardımlarını istiyorum" dedi.

Melih Gökçek ise şimdiye kadar verdiği sözlerin hepsini yerine getirmeye çalıştığını, kamulaştırması biten yollarda çalışmaların başladığının müjdesini verdi.

Haymana'ya hizmet olarak 1 yılda 6,5 milyon lira yatırım yaptıklarını, bundan sonra Özdemir Turgut ile el birilği içinde çalışıp çok daha güzel işler yapacağını ifade eden Gökçek, giriş yolunun ağaçlandırılacağını, mezarlığa taziye evi, köylere de köy konağı ve taziye evi yapacağını, yine su sıkıntısı olan köylerin bu sıkıntılarını çözeceğini dile getirdi.

Köylere makine, tohum ve damızlık hayvan yardımı da yapacağını anlatan Gökçek, doğalgaz konusunda da yardımcı olacağını sözlerine ekledi.

Seçimlerde Kılıçdaroğlu'nun yerine getiremeyeceği sözler verdiğini dile getiren Gökçek, "Bu seçimde inşallah yine yüzde 70'in üzerinde oy vereceksiniz. söz mü?" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement