Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İslahiye'de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yaptı, partililere konuştu.

16.05.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İslahiye'de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yaptı, partililere konuştu.

Hatay Bulvarında MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki yapılan açılışın ardından partinin Gaziantep adaylarının tanıtımı yapıldı. Programa, İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, İslahiye İlçe Başkanı Buğra Üngör ve partililer katıldı.

Özdağ, partililere yaptığı konuşmada, 7 Haziranda yapılacak olan seçimlerde demokrasinin namusu olarak oylarına sahip çıkılmasını istedi.

Seçimlere yaklaşılan son haftada kamuoyu baskısı oluşturmak amacıyla kendisinin Gaziantep'te ve tüm Türkiye'de eline alacağı fenerle dolaşarak gezeceğini seçimlerde kesilmesi muhtemel elektrik kesintisine dikkat çekmek istediğini ifade etti.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler konusuna da değinen Özdağ, Ortadoğuda barış istediklerini, kendilerinin MHP olarak Suriyeli misafirlerine çadır yerine geri dönebilecekleri bir vatan vermek istediklerini vurguladı.

Sınır güvenliğine de dikkat çeken Özdağ, sınırdan kendilerinin istemediği bir sineğin dahi sınırdan geçemeyeceğine dikkat çekti.

Partililere yaptığı konuşmasının ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Özdağ, daha sonra Nurdağı ilçesine hareket etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement