Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Korgan ve Aybastı ilçesinde hastanelerinin projelerinin tamamlandığını ve ihale aşamasına gelindiğini belirtti.

10.05.2015 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Korgan ve Aybastı ilçesinde hastanelerinin projelerinin tamamlandığını ve ihale aşamasına gelindiğini belirtti.

Şener, Korgan ilçesinde pazar yeri esnafı ve Korgan Devlet Hastanesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette, AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililerde hazır bulundu.

Korgan Devlet Hastanesi ziyaretinde hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Şener, Korgan ve Aybastı Devlet hastaneleri ile ilgili bilgiler verdi.

Sağlıkla ilgili kalıcı yatırımlar yapıldığını kaydeden  Şener, "Yakın zamanda Korgan'da yeni hastane ile hizmet vereceğiz. Arsa ile ilgili pürüzler vardı onlar giderildi. Sağlık Bakanlığı'na yer teslimini gerçekleştirdik. Korgan Devlet Hastanesi'nin projesi hazır. İhale aşamasına geldi. Kumru Devlet Hastanesi ihalesi tamamlandı.  Aybastı Devlet Hastanesi' de aynı durumda. Onunda ihalesi gerçekleştirilerek başlanacak. Sağlıkla ilgili bölgemizdeki sorunu bitireceğiz. Fatsa'da 300 yataklı mastır hastanenin yanında ilçelerimizdeki ömrünü tamamlanmış hastaneleri de yenileyerek akıllı hastanelere kavuşmaları sağlanacak. Sağlık, eğitim ve ulaşımda çok kalıcı ve büyük hizmetler peşindeyiz" diye konuştu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement