Geniş Haber) Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım : Demek Ki Bir İnsanın Canı Yandığı Zaman Bazı... - Son Dakika
Güncel

Geniş Haber) Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım : Demek Ki Bir İnsanın Canı Yandığı Zaman Bazı...

Fb yandex tanıtımı ve 1 milyon üye projesi için Ortaköy esnafını gezen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

04.09.2015 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fb yandex tanıtımı ve 1 milyon üye projesi için Ortaköy esnafını gezen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldırım, Letonya maçında alınan beraberlik sonrası Fatih Terim'in yaşadığı hakem isyanı ve kaleci Volkan konusuna da değindi.

Başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlardan Nihat Özbağı, Önder Fırat, yönetim kurulu üyelerinden Selim Sapan, Dr. Serdar Erkan, Barış Aydil, sarı-lacivertli futbolculardan Volkan Demirel, Michal Kadlec, Gökhan Gönül, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Uygar Mert Zeybek ile Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı oyuncularından Dicle Nur Babat, Şeyma Ercan, Ergül Avcı, Katarzyna Skorupa ve genç bayan basketbolcular, tanıtım gezisinde sarı-lacivertli takıma gönül verenlerle buluştu.

Aziz Yıldırım, FB Yandex'te aramaların nasıl yapılması gerektiğini ve bu aramalardan kulübün nasıl kazanç sağlayacağını Ortaköy esnafını gezerek anlattı. Başkan Aziz Yıldırım'ın FB Yandex tanıtımı ve 1 milyon üye projesi tanıtım gezisi öncesinde yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"TELEFONLARDA DA KULLANILMAYA BAŞLANDIĞINDA İSTEDİĞİMİZ HEDEFLERE ULAŞACAĞINI GÖRÜYORUZ"

Şu kadar FB Yandex'te 525 bin kişinin arama yaptığını ifade eden Aziz Yıldırım, "Arkadaşlarla beraber geldik. Beraber gezeceğiz Ortaköy'ü. Sizin de sayenizde kamuoyuna duyurmuş olacağız FB Yandex'i kullanma hadisesini. Şu ana kadar 525 bin kişi arama yapmışlar tekil olarak. 2 buçuk milyonun üzerinde kişi de arama yapmış. 525 binin yüzde 60-70'i 1-2 defa arama yapmış, bazıları 7-10 arası arama yapmış. 40-50 arayan ve 100-200'e giden aramalar da var ama onlar daha az olduğu için ortalamaya baktığınız zaman 7-8 arama arasında değişiyor. Girip aramayan Fenerbahçelilere seslenip her gün Fenerbahçe Yandex'i kullanmalarını rica ediyoruz. Kısa zamanda telefonlarda da kullanılmaya başlandığında istediğimiz hedeflere ulaşacağını görüyoruz. Kamuoyuna duyurmanızdan dolayı da sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Beyoğlu'nda, İstiklal Caddesi'nde, Bakırköy taraflarında da veya başka yerlerde siz de katılırsanız beraber gezeceğiz ve bu tanıtımı yapacağız" dedi.

"TEMENNİM, MİLLİ TAKIMIMIZIN KAZANMASI"

A Milli Takım'ın Letonya ile yaptığı 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme maçını da değerlendiren Yıldırım, "İyi oynadılar, çok gol kaçırdılar. Futbol bu, olabilir. Letonya'yı yenememenin üzüntüsünü fazla yaşamamak lazım. Hollanda'yı yenmek için hazırlanmak lazım. Hollanda'yı yenerlerse avantaj yakalarlar. Ancak 2 zor maç var. O zor maçlardan çıkarılacak puanlarla kendi durumumuzu netleştiririz diye düşünüyorum. Temennim, milli takımımızın kazanması" diye konuştu.

"DEMEK Kİ BİR İNSANIN CANI YANDIĞI ZAMAN BAZI SÖYLEMLER YAPABİLİYOR"

Milli maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Terim'in hakemlerle ilgili şikayet ettiğini hatırlatan Aziz Yıldırım, "Bundan sonra ben hiçbir zaman şikayet etmeyeceğim, hep o şikayeti yayına koyacağız. Herkes görecek. Demek ki bir insanın canı yandığı zaman bazı söylemler yapabiliyor. Haklı mıydı? Bana göre haklıydı. Size göre haksız olabilir ya da başka yorumlar olabilir. Arkadaşlarımız ve ben konuştuğumuz zaman canımız yanıyor, diğer kulüpler için de geçerli. Bazı şeyler söyleyebiliyorsunuz. Hemen karşılığı ceza olmamalı" şeklinde konuştu.

"VOLKAN ÇAĞIRILDIĞI ANDA DA MİLLİ FORMAYI RAHATLIKLA GİYECEKTİR"

Sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel'in çağırıldığı anda milli formayı giyeceğini dile getiren Yıldırım, "Volkan'la ilgili bugün de konuştum kendisiyle. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e ve federasyon yetkilileriyle de onun namına ben konuşuyorum kulüp başkanı olarak. Volkan'a yapılan hareketlerden dolayı ve küfür hadiselerinden o günkü şartlarda Türkiye'deki olaylar, Fenerbahçe'nin üzerine gelme, Fenerbahçe'nin üzerinden oyuncularımızı milli takımda olmalarına rağmen yıpratma, onlara karşı bir cepheleşme hadisesi vardı. Bunu biliyorsunuz, unutmadık, daha dündü. Şimdi o şartlarda Volkan'da psikolojik olarak rahatsızlığından dolayı Sayın Fatih Terim'e 'Böyle böyle olaylar yaşadık, beni bir daha çağırma' gibi ifadeler kullanmış ama bu ifade o gün geçerlidir. Bugün Türkiye'nin ihtiyacı varsa, şu anda en formda kaleci Volkan'sa, öyle değerlendiriliyorsa, bunu değerlendirecek de milli takım teknik heyetidir, biz değil. Böyle bir şey varsa Volkan görevi yapmaya hazırdır. Her zaman da hazır olacaktır. Çağrıldığı anda da milli formayı rahatlıkla giyecektir" dedi.

"SENE SONUNDA BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinin performansları hakkında da açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "Biraz bekleyin. Sezon sonunda değerlendirmeyi yaparız. Bakın, Messi de gelse bu ülkeye, Ronaldo da gelse aynı bugünkü şartlarda yorum yapanlar, bu yorumları nasıl Robin van Persie'ye yapıyorsa, Nani'ye yapıyorsa, Gomez'e, Sneijder'e veya bir başkasına, bütün kulüplerdeki iyi oyuncular hakkında yapıyorsa yarın yine yapacaklar. Bu koşmuyor diyecekler, bu durmuyor, oradan vurulur mu, vurulmaz mı diyecekler, bu tenkitleri yapacaklar. Bunlara kulakları tıkayacağız, sene sonunda başarıya ulaşacağız. Fenerbahçe için başarı nedir? Şampiyon olmak ve Avrupa'da en üst noktaya taşıyabilmek, durumumuzu, puanımızı artırmak. İleriki yıllarda 1., 2. torbalarda yer alabilmeyi sağlamaktır. Yöneticiler, teknik heyetimiz, sporcularımız çalışıyorlar. Bunu başaracağız" diye konuştu.

"IBRAHİMOVİC GİBİ OYUNCULARI HER ZAMAN ALABİLİRİZ"

"Ibrahimovic gibi oyuncuları her zaman alabiliriz" diyen Aziz Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Messi, Ronaldo derken, bu kalitede oyuncuların gelebileceğini ima ediyoruz. Bunların değeri 300 milyon Dolar veya Euro. Bunları alabilir misiniz? Alamazsınız. Paranız olursa alırsınız. Biz 300 milyon Euro'yu bulursak, gider teklifimizi yaparız. Şartlar da uygunsa, onlar da kabul ederlerse gelirler. 14 milyon Euro Ibrahimovic'in yıllık bütçesi. 1 yıllık mukavelesi var, biteceğini hesaplarsanız bu tip oyuncuları her zaman alabiliriz. Talip olabiliriz iyi organize olursak. Ama bunun bir üstündeki daha genç yıldızlar, yani bunlar isimdir. Barcelona takımında, Real Madrid'de ya da dünyanın diğer büyük takımlarında oynayan sporcular var. Biz bunları alabilmeliyiz. Yani bir Messi'nin değeri 300'dür de oradaki oyuncunun değeri 60'tır, 70'tir. İhtiyacımız vardır. Öyle oyuncular getirip kaliteli takım yapmalıyız. Yalnız Fenerbahçe mi? Hayır. Bütün Türk takımları yapmalıdır. Artık değerli basın futbol kulüplerini aşağı değil, yukarı göndermelidir. Aşağı çekmeyelim. Karalamakla veya tenkit etmekle onlar günü kurtarıyorlar ama geleceği karalıyoruz."

"YAŞANAN OLAYLAR GELEN OYUNCULARI TEDİRGİN EDİYOR"

Medyanın kendi üstüne düşen görevi yapması gerektiğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'ye Rize'de kurşun sıkıldı, niye bulunmuyor? Biz ancak resmi mercilerle gidip konuşabiliriz, söyleyebiliriz ama buradaki güç basındır. Basın bunu alacak, inceleyecek, takip edecek. Ne oldu? Ne zaman oldu? Ne kadar geçti. Sizler takip edeceksiniz. En son Mehmet Topal'ın meselesinde kurşun yorgun dediler, kapattık hepimiz. Buraya oyuncu gelirken bunları okuyor. Tedirginlik veriyor. Bu tedirginlik yerli oyuncularda da var, yabancılarda da var. Yabancı buraya gelirken bunu soruşturuyor. O zaman gelme şartları zorlaşıyor. Bunu önlememiz, ortadan kaldırmamız lazım. Nasıl yapacağız? Bizimle beraber medya kendi üstüne düşen görevi yapacak. Sizden yardım ve destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN KONUŞMALARI GİULİANO TERRANEO VE HOCAMIZ YAPIYOR"

Mehmet Topal olayından sonra oyuncularla bir konuşma yapmadığını söyleyen Yıldırım, "Bütün konuşmaları Giuliano Terraneo ve hocamız yapıyor. Bu konulara girmedim. Emniyete gidip emniyette yaptığımız konuşmaları onlara anlatmak üzere hem Terraneo, hem Hasan Çetinkaya'ya söyledik. Onlar gidip anlattılar" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geniş Haber) Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım : Demek Ki Bir İnsanın Canı Yandığı Zaman Bazı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı
    14:48 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Dinlenme ve Tekne Restoran projesinin amacını ve detaylarını anlattı. Projenin Pamukkale'ye yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını vurgulayan Ertemur, turistleri şehir merkezine çekmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

  • Pendik'te Tehlikeli Makas Atan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem
    14:47 Pendik'te Tehlikeli Makas Atan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem

    Pendik'te seyir halindeyken makas atarak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 bin 819 lira para cezası kesildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine yapılan çalışmalar sonucunda sürücünün kimliği tespit edilerek yakalandı.

  • Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı
    14:44 Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ ile Hunat Enerji şirketinin hizmete sunduğu K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonunun açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, elektrikli araba sayısının arttığını ve belediyenin de elektrikli otobüslerle filoyu zenginleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güneş enerji santrali destekli şarj üniteleri projesi için talimat verdiğini söyledi. K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonu, 35 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildi ve KCETAŞ tarafından yüzde 20 indirimli hizmet verecek.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok
    14:44 İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok

    İBB Başkanı İmamoğlu, Pendik'in AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, hakkını arayan yurttaşı azarladığı Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi’nden vatandaşlara seslendi. “Bunlar seçimi kaybedeceğini anladı ya hemen yalana, dolana, kumpasa başladılar” diyen İmamoğlu, “Yolun kenarında, caddede, parkta, orada, burada, yanan otobüs filmleri çekmek, kumpaslar kurmak, 4,5 sene önceki videodan kendine iş aramak… Savcı gibi her gün açıklama yapıyor Adalet Bakanı. Üzülüyorum onun haline. Bakın; 17 tane bakan. İstanbul'da siyaset yapıyor. Şimdi 17 bakan artı aday; etti 17+1. Ama bir kişi daha var, o da geliyor. Yakındır, gelecek. Bekliyoruz vallahi; gel, bekliyoruz. Buyursun gelsin” dedi. Meydandaki bir dövizi okuyup İliç'te liç yığını altında kalanları anımsatan İmamoğlu, “İçimiz yanıyor. Canımız toprak altında. Doğamız tehdit altında ve bu konudaki sorumluların ağzından tek bir cümle yok. Sanki o dağ kendiliğinden aşağı gelmiş, can almış. Ve o doğayı perişan etmiş ama ne devleti yönetenler ne altına imza atan sayın bakan veya diğerleri tek bir açıklama yok. Sanki izinler gökten indi, yanlışlar gökten indi" diye konuştu.

  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu Şırnak-Uludere kara yolu Uludere 3 ve Uludere 5 köprüleri mevkisinde akarsuyun debisi yükselerek taştı. Bu durum sonucunda araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar kurtarıldı ve yol açma çalışmaları devam ediyor.


Advertisement