Göçmenler İçin Farklı Ülkelerden Gençler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Göçmenler İçin Farklı Ülkelerden Gençler Bir Araya Geldi

Keçiören Belediyesi’nin ortağı olduğu “Sensitization for Action” adlı proje, İsveç’te KLIPPANS KOMMUN ve INTEGRATION FOR ALL’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

28.04.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi'nin ortağı olduğu "Sensitization for Action" adlı proje, İsveç'te KLIPPANS KOMMUN ve INTEGRATION FOR ALL'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Almanya, Türkiye, Fransa, Portekiz, İngiltere, Malta, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs ve Bulgaristan ve İsveç'ten çeşitli kurumlar ve STK'ların ortaklığında 41 gençlik çalışanı ve gönüllülerin katılımlarıyla göçmenlik ve ayrımcılığa karşı duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan AB projesinin uygulama takvimi yaklaşık bir hafta olarak belirlendi. Farklı ülkelerde uygulanan göçmen politikaları, göçmenlere yönelik istatistiki veriler ve entegrasyona yönelik çalışmaların olduğu projede workshoplar, grup çalışmaları, video kayıtları, takım çalışmaları ile göçmenlerin hayat hikayeleri üzerinde titizlikle duruldu.

Keçiören Belediyesinden de temsilcinin katıldığı proje kapsamında eğitim kursu ve seminer düzenlenirken proje, katılımcılara farklı kültürleri tanıma fırsatı da sundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göçmenler İçin Farklı Ülkelerden Gençler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement