Gökçek, Belediye Meclisi Üyeleriyle Helalleşti - Son Dakika
Yerel

Gökçek, Belediye Meclisi Üyeleriyle Helalleşti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2009-2014 yılları arasında Büyükşehir Belediye Meclisinde çalışmalar yürüten üyelerle helalleşti.

15.03.2014 09:28  Güncelleme: 09:24

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2009-2014 yılları arasında Büyükşehir Belediye Meclisi'nde çalışmalar yürüten üyelerle helalleşti.

Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 376'ncı ve bu dönem içindeki son toplantısına başkanlık etti. Gündem maddelerine geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Gökçek, "Bu son belediye meclis toplantımız. İyi günlerimiz, kötü günlerimiz oldu ama Ankara'yı 5 sene beraber yönettik. Ankara'yı ciddi bir noktadan alıp çok daha güzel bir noktaya getirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar" diye konuştu.

Gelecek dönem belediye meclisi üyeliğine seçilemeyeceklere sonraki hayatlarında başarılar dileyen Başkan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki dönem içinde inşallah bir daha belediye başkanı olursam eski belediye meclis üyeleri olarak ne zaman bir sıkıntınız olursa bana müracaat ettiğiniz takdirde her zaman yanınızda olacağımı belirtmek istiyorum. Aynı partiden olmak da önemli değil. Benden yana hepinize hakkımız helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Teşekkür ediyorum."

Yeni dönemde aday olmadığını açıklayan AK Parti Grup Başkanı Ayhan Yılmaz, "Bu 5 yıl içinde zaman zaman gergin ortamlar oldu. İstemeden kalbini kırdığımız arkadaşlar varsa hakkını helal etsinler. Devam edecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Sayın başkanımıza da başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetlerinin devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yeni dönemde Belediye Meclisi'nde görev istemediğini belirten MHP Grup Başkanı Hamit Yavuz da, "Güzel hizmetlerde sayın başkanın yanında olduk. Meclise desteğimizi verdik. Yaptığımız desteklerin sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Başkan Gökçek ile Keçiören Belediye Başkanı olduğu 1984 yılından bu yana Mecliste birlikte görev yaptığına dikkat çeken CHP Grup Başkanı Yaşar Çatak ise, "O zamandan bugünlere geldik. Şimdi emeklilik vakti geldi. Ben de hepinize bundan sonraki yaşamınızda esenlikler diliyorum" diye konuştu.

Gökçek konuşmaların ardından günün anısına Meclis üyelerine birer plaket hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçek, Belediye Meclisi Üyeleriyle Helalleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement