Gölbaşı İlçesinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı İlçesinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Gölbaşı İlçesinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Kurban Bayramı’nın ikinci günü Adıyaman Milletvekili adaylarının da katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

25.09.2015 19:03

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Kurban Bayramı'nın ikinci günü Adıyaman Milletvekili adaylarının da katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belde belediye başkanları, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, herkesin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını belirterek Mekke'de hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Başkan Özdemir, "Rabbim bizlere bayramları bayram olarak yaşatmayı nasip eylesin. Bayram yüzü suyu hürmetine ülkemize birlik, dirlik ve kardeşliği nasip etsin. Ülkemizin huzuruna göz diken iç ve dış mihrakların Kahhar ismiyle kahreylesin. Bizim dirliğimiz, birliğimiz ve kardeşliğimizi pekiştirsin. Nice bayramlara huzur içinde girmenizi niyaz ediyorum" dedi.

Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ise konuşmasında, herkesin Kurban Bayramını tebrik ettiğini belirterek her bayramda söylenen birlik ve beraberlik mesajlarının bu ilçede çok güzel bir şekilde yaşandığını söyledi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise yaptığı konuşmada herkesin bayramını kutladığını belirterek, bayramların acıların paylaşılarak azaltıldığı, küskünlüklerin, dargınlıkların sona ereceği, barışın, sevginin ve hoşgörünün doruğa çıktığı anlar olduğunu söyledi.

Başkanvekili Aydın, "Dargınlıkları, kırgınlıkları bir taraf bırakalım, bizler inanan insanlarız. İnananların kardeş olduğuna iman etmişiz. Bu bayramları fırsat bilerek toplumsal birliğimize karşı tehditlere birlik olarak durmalıyız. Dünya'nın pek çok yerinde acılar yaşanıyor. En çok da bu mazlum coğrafya olarak adlandırdığımız Ortadoğu'da, İslam aleminde acılar çok çok yaşanıyor. Suriye'nin hali nice olmuştur. Şu anda Türkiye'de 2 milyon 200 binin üzerinde Suriyeli var. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar Avrupa'yı görüyorsunuz. O mazlum o mağdur o zalim Esed'in yönetiminden kaçan Suriye halkına sınırları kapatanı hepiniz çok iyi görüyorsunuz. Caretta Caretta kaplumbağalarına olmadık duyarlılığı, hassasiyeti gösterenler, pek çok hayvan türünün eksilmemesi için elinden geleni yapanlar sokak kedileri ve köpekleri için gayreti gösterenler bu İslam coğrafyasında ezilen, mağdur edilen, yok edilen koca halkları görmezden geliyorlar. Onların acılarını paylaşamıyorlar. Bu kadar imkan varken, modern ve güçlü devletler bu insanlara yardım etmiyor. Neden bu coğrafyada bu bölgede bunlar daha çok yaşanıyor ya da yaşatılıyor? Bunun çok çok iyi irdelenmesi lazım. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki şu anda dünyada özellikle de İslam coğrafyasında mağdura ve mazluma el uzatan, mağdurun yanında zalime karşı dik duran bir Türkiye var. Güçlü bir Türkiye güçlü bir millet bütün bu coğrafyanın aslında umududur. Türkiye'nin bu gücünün daha çok pekişmesi için birlikteliğimizi yakalamak zorundayız. Toplumsal bütünlüğümüzü pekiştirmeliyiz.Türkiye'nin de birlik ve beraberliğin bozmaya yönelik o üst akıl dediğimiz kimseler karıştırmaya yönelik eylemler içerisindeler. Türkiye'yi terörle, fitne fesat işlerle karıştırmaya çalışıyorlar. Bir kardeş kavgası çıkarmaya çalışıyorlar. Uyanık olmak zorundayız. Bütün bu fitne ve fesada siyasi düşünceniz ve konumunuz ne olursa olsun inanmayıp karşı çıkalım. Bu toplumsal birlikteliği yakalamak adına teröre karşı dimdik hepimiz birlikte hareket edelim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı İlçesinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement