Gümeli Hıdrellez Şenlikleri Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Gümeli Hıdrellez Şenlikleri Büyük İlgi Gördü

Gümeli Hıdrellez Şenlikleri Büyük İlgi Gördü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Gümeli Belediyesi ile Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen hıdrellez şenlikleri büyük ilgi gördü.

12.05.2014 13:40

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Gümeli Belediyesi ile Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen hıdrellez şenlikleri büyük ilgi gördü.

Gümeli beldesinde düzenlenen Hıdrellez Bahar Şenlikleri'ne Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı G. Mustafa Demirtaş, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hıdırellez Şenlikleri'nin açılış konuşmasını Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Aytaç Tosun yaparken, Ereğli Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ali Kansu'da bir konuşma yaparak geleneksel hıdrellez şenliklerine katılan herkese teşekkür ettiler. Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam da, "Çok güzel bir etkinliğimiz oldu katılımda oldukça yüksekti. Gümeli ve Alaplı halkına çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum çünkü onlar 6 aydır sürekli çalışıyorlar. Bazen etkinlik yaparken yağmurlu havalardan etkileniyoruz. Bunun için önümüzdeki 7. ve 8. aylarda kapalı spor salonun inşaatı bitecek. İnşallah bir dahaki seneye daha güzel etkinliklerimiz olacak. Yayla festivalini daha farklı yapmak istiyoruz yine sürpriz sanatçılarda gelebilir. Yayla şenliği büyük bir ihtimalle 3 Ağustos 2014 tarihinde olacak. Bize bu tür etkinliklerde sponsor lazım, belediyemizin durumu belli onun için sponsorlar olduğu sürece daha güzel etkinlikle imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Şenliklerde ayrıca Gümeli gençliğinin özveriyle hazırladığı bir semah gösterileri, solo ekibinin çalışmaları, halaylar çekildi ve gençler uzun süre oynayarak doyasıya eğlendi. Şenliklere katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümeli Hıdrellez Şenlikleri Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement