Gümüşhane'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'den Kısa Kısa

Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

28.05.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Gümüşhane OSB Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

OSB içinde yapılması planlanan altyapı düzenlemelerinin ele alındığı toplantı, yol yapımı ve işçi alımı konularının da görüşülmesinin ardından tamamlandı.

Gümüşhane'de TÜBİTAK Fuarı açıldı

Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Fuarın açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Özcan Kol, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şakir Marancı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Fuarda, 58 öğrencinin, 25 öğretmen danışmanlığında hazırladığı 27 proje yer aldı. Öğrenciler, stantları gezen Şahinkaya ve davetlilere, projeler hakkında bilgi aktardı.

Torul Belediye Başkanı Köroğlu'ndan teşekkür

Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, teşekkür mesajı yayımladı.

Köroğlu, ilçede yaptıkları yatırımları dün gerçekleştirdikleri törenle hizmete açtıklarını belirterek, törene katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a teşekkür etti.

Başkan Köroğlu, törene katılan Vali Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, Torul Kaymakamı Recai Karal, AK Parti Ankara Milletvekili adayı Mahmut Sami Mallı, Gümüşhane, Kürtün ve Özkürtün Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine de teşekkür ederek, kendilerini yalnız bırakmayan Torullu hemşehrilerine şükranlarını sundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement