Günöger Avcıoğlu 23 Nisan Resepsiyonu İçin Meclis Başkanı'ndan Davet Aldı - Son Dakika
Yerel

Günöger Avcıoğlu 23 Nisan Resepsiyonu İçin Meclis Başkanı'ndan Davet Aldı

Günöger Avcıoğlu 23 Nisan Resepsiyonu İçin Meclis Başkanı\'ndan Davet Aldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu’nun, (37) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek’ten 23 Nisan Resepsiyonu için davet alması hemşerilerini gururlandırdı.

19.04.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde yaşayan görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu'nun, (37) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek'ten 23 Nisan Resepsiyonu için davet alması hemşerilerini gururlandırdı.

Son 3 yıldır TBMM'nde düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonlarına katıldığını ifade eden yazar Avcıoğlu, kendisi için çok büyük bir anlam taşıyan böylesine önemli bir etkinliği fırsata dönüştürüp ilçesinin sorunlarını anlatmayı planladığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, bazı bakanların yanı sıra üst düzey bürokratlara yakınlığı ile bilinen yazar Avcıoğlu 23 Nisan Resepsiyonunda 1960 yılında kurutulan Simav Gölünün tekrar eski haline getirilmesi konusunu gündeme getirmek istediğini bildirdi.

Simav Gölünün 1960 yılında kurutulduktan sonra toprağının çevresindeki köylüler tarafından ekilip biçildiğini dile getiren Avcıoğlu, "Toprak verimsizleşti. Köylü ektiğini kaldıramaz hale geldi. Vatandaş gölün eski haline getirilmesinin kendileri için daha yararlı olacağı görüşünde. Ancak bunu cesaret edip devlet büyüklerimize söyleyemiyor. Simav ovasının eski verimli topraklarına ve nostaljik ortamına tekrar kavuşması için ben bu konuyu 23 Nisan Resepsiyonunda gündeme taşımaya çalışacağım" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Günöger Avcıoğlu 23 Nisan Resepsiyonu İçin Meclis Başkanı'ndan Davet Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement