Hakan Tütüncü Mazbatasanı Aldı - Son Dakika
Yerel

Hakan Tütüncü Mazbatasanı Aldı

Hakan Tütüncü Mazbatasanı Aldı

Ak Parti’den yeniden Kepez Belediye Başkanı seçilen Hakan Tütüncü, mazbatasını aldı.

05.04.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'den yeniden Kepez Belediye Başkanı seçilen Hakan Tütüncü, mazbatasını aldı. Belediye binası önünde coşkulu bir şekilde karşılanan Tütüncü, "Bugün, Yeni Kepez'in düğün günüdür, bayram günüdür." dedi.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden zaferle çıkarak Kepez'de, 2. dönem belediye başkanı olma ilkini gerçekleştiren Hakan Tütüncü, yeni dönem hizmet yolculuğunu başlattı.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Başkan Tütüncü ve belediye meclis üyeleri, Antalya Adliyesi'ne giderek Kepez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan mazbatalarını aldılar. Mazbata törenine, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve partililer de eşlik etti.

OMUZLARDA TAŞINDI

Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra eşi Dr. Ayşe ve kızı Zeynep Hatice Tütüncü ile birlikte Kepez Belediyesi önünde yeniden seçilmesi nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de tören de yer aldı.

Meclis üyeleri, belediye çalışanları, partililer ve Kepezliler tarafından Başkan Hakan Tütüncü coşkulu bir şekilde karşılandı. Bir süre omuzlarda taşınan Tütüncü, törene katılanlarla davul ve zurna eşliğinde oynayarak 30 Mart zaferini kutladı.

BALKON KONUŞMASI YAPTI

Tütüncü, yapılan duanın ardından belediye binasının balkonundan kalabalığa şöyle seslendi: "Milletimiz, her türlü yalanın, fitnenin, entrikanın hakim olduğu bir vakitte, doğrularla, eğrilerin yer değiştirdiği bir dönemde kendisine hizmet edenlere destek verdi. Bu güzel zaferi, beraber çalışarak, yekvücut olarak, dualarla, gece-gündüz sarf ettiğimiz emekle, inancımızla kazandık. Bu zafer Kepez'e hayırlı uğurlu olsun. Allah'a şükürler olsun ki, Kepezli seçmenimiz, geçtiğimiz 5 yılda iyi niyet zeminde attığımız adımları, 30 Mart'ta sandıkta takdir etmiş ve bir kez daha Hakan'la yola devam demiştir."

DÜĞÜN GÜNÜ

"Bugün yeni Türkiye'nin, yeni Antalya'nın, yeni Kepez'in düğün günüdür." diyen Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi: "Bugünden itibaren halkımızla birlikte olmaya, halkımız için çalışmaya, projelerimize hız kesmeden yapmaya ve verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu seçim başarısı, omuzlarımızdaki yükü daha da artırmıştır. Daha çok çalışacağız. Her türlü fitnenin, iftiranın yapıldığı şantaj - montaj döneminde güvenini ve desteğini bizlerden esirgememiş olan halkımıza daha çok hizmet edeceğiz. Kepezliler hizmetin en güzeline layıktır, anlayışı ile daha çok çalışacağız ve daha büyük başarılara imza atacağız. Bugün hiç kimse mahzun olmasın. Bugün, yeni Kepez'in düğün günüdür, bayram günüdür. Bugün, halkımız için yepyeni hayalleri, rüyaları yollara düşürme günüdür. Bugün, rüyaları gerçekleştirerek Kepez'i. Antalya'nın 19 ilçesi arasında yıldızı en parlak ilçesi haline getirme günüdür."

ZAFERİ HİZMETLE KUTLAYACAĞIZ

Zafer sarhoşu olmayacaklarına vurgu yapan Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim anlayışımızda makamlar, mevkiler efendilik için değildir. Bizim terbiyemizde makamlar ve mevkiler, insanlara hizmet etme yeridir. Makamları böyle görüyor, milletimizin verdiği emaneti de böyle taşıyoruz. Elde ettiğimiz zaferler, asla ve asla bizi zafer sarhoşu yapmayacak. Elde ettiğimiz başarılar ayaklarımızın yere daha sağlam basmasına ve sorumluluk bilincimizin artmasına vesile olacak. "

Daha büyük başarılara imza atacağız

Başkan Tütüncü, kampanya döneminde kendisine destek veren Ak Parti İl Başkan Mustafa Köse'ye, Ak Parti Antalya Milletvekillerine, İlçe Başkanı Yusuf İşeri'ye, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan'a, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş'a, seçim koordinasyon merkezi çalışanlarına, partililere, meclis üyesi adaylarına ve hayır dualarını eksik etmeyen Kepezlilere teşekkür etti.

Kendilerine fazla vakit ayıramadığı gerekçesiyle eşinden ve çocuğundan helallik isteyen Tütüncü, "En büyük teşekkürü de doğrulukla, dürüstlükle, sadakatle Kepez'in geleceğine gönül vermiş çalışma arkadaşlarıma, belediye bürokratlarıma yapmak istiyorum. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz." diyerek konuşmasını tamamladı.

Tütüncü, konuşmasının ardından makam odasında tebrikleri kabul etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakan Tütüncü Mazbatasanı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement