Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ziyaret ettiği Atakum ve Terme ilçelerinde anayasa değişikliğini anlattı.

21.03.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ziyaret ettiği Atakum ve Terme ilçelerinde anayasa değişikliğini anlattı.

Köktaş, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Terme ilçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Atakum ilçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Tozlu, Meliha Bayraktar ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte yeni seçilen Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ve yeni yönetim kurulunu ziyaret etti.

Hizmete yeni başlayan Terme Devlet Hastanesini de gezen Köktaş, hastaları ziyaret ederek çiçek verdi.

Atakum ilçesinde de esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Milletvekili Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemini anlattı.

Yeni sistemle Cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık görevlerinin birleştiğini belirten Köktaş, "Milletin karşısına sorumluluğu olan tek bir muhatap çıkıyor. Ülkemiz de artık cumhurbaşkanı ile başbakan kavga etti, kitap fırlattı, anlaşamadı diye ülkemiz, milletimiz bedel ödemek zorunda kalmayacak. Artık atanmışların değil, sadece doğrudan milletin yetki verdiği makamın sözü geçmek için Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi için sizlerden destek istiyoruz." diye konuştu.

16 Nisan'ın yeni yönetim sisteminin ve geleceği gençlere emanet etme kararının oylanacağı önemli bir gün olduğunu aktaran Köktaş, şöyle devam etti:

"Kendi tecrübesine, birikimine, kabiliyetine güvenen hiç kimse gençlerin seçilme hakkı elde etmesinden rahatsızlık duymaz. Büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmek için gençlerimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. 2023 hedeflerimize ulaşmak için, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı şekillendirmek için gençlerimizle birlikte çalışmak mecburiyetindeyiz. 15 Temmuz'da darbecilerle karşı aslanlar gibi çarpışan, ülkesinin ve milletinin istiklalini koruyan gençlerimize güvenmeyeceğiz de, kime güveneceğiz? Bu toplantımıza katılan Termeli gençlerimize güvenmeyeceğiz de, kime güveneceğiz?"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement