Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kundu Taksi Durağı çalışanlarıyla buluştu.

22.03.2017 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kundu Taksi Durağı çalışanlarıyla buluştu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan'ın da katıldığı ziyarette konuşan Başkan Sümer, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının önemine dikkat çekti.

AK Parti öncesinde Türkiye'nin koalisyonlar ve istikrarsızlıklardan çok çektiğini belirten Sümer, Türkiye'nin bilinçli bir şekilde çağın gerisinde bırakıldığını ve AK Parti'nin iktidarıyla ülkede önemli gelişmeler yaşandığını vurguladı.

Sümer, Türkiye'nin son 15 yılda hızlı bir biçimde atağa kalktığını söyledi.

Türkiye'yi artık üst akılların yönetmediğine işaret eden Sümer, "Türkiye'nin önündeki engellemeleri kaldıracak ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceği bir değişikliğin arifesindeyiz. 16 Nisan referandumu Türk milleti için bu yüzden çok önemli." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Antalya'yı ziyaret edeceğini anımsatan Sümer, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız dört bir yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 25 Mart Cumartesi günü Kepez Arena önünde yapacağı toplu açılış töreni hakkında bilgi almak için arıyorlar. Farklı kesimlerden, farklı partilerden birçok kişinin Cumhurbaşkanını karşılama hevesi beni gururlandırıyor. Millet kiminle taraf olacağını, kime karşı olacağını çok iyi biliyor. İnşallah 16 Nisan'da bu birlik ve beraberliğimizi güçlü bir 'evet' ile tüm dünyaya duyuracağız."

Taksici esnafının sorunlarına ilişkin Oda Başkanı Alkan ile sürekli iletişim halinde olduklarının altını çizen Sümer, "Eskiden taksiye binmek bile lükstü. Devletimizin yaptığı ÖTV indirimleri sayesinde taksi esnafı lüks marka otomobilleri kullanabiliyor, vatandaşımızda konforlu bir şekilde seyahat edebiliyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement