Halkbank Şubesine Mavi Yıldız Ödülü - Son Dakika
Yerel

Halkbank Şubesine Mavi Yıldız Ödülü

Halkbank Şubesine Mavi Yıldız Ödülü

Halkbank Akdeniz Sanayi Sitesi Şubesi, hizmet kalitesinde başarı gösterenlere verilen mavi yıldız aldı.

11.12.2014 09:25  Güncelleme: 09:44

Halkbank Akdeniz Sanayi Sitesi Şubesi, kurum içinde hizmet kalitesinde başarı gösterenlere verilen mavi yıldızı almaya hak kazandı.

Şubede düzenlenen törene, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Halkbank Operasyonel İşlemlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, Şube Operasyonları Daire Başkanı Ergin Kaya, Şube Müdürü Esen Korkmaz ve çok sayıda bankacı katıldı.

Törende mavi yıldız ödülünü şube müdürü Korkmaz'a veren Süleymanoğlu, Antalya'da 7 olan mavi yıldız sayısının 9'a yükseldiğini söyledi. Süleymanoğlu, Halkbankası'nın eski kimliğinden oldukça uzaklaştığını ve son yıllarda Türkiye'nin en önemli bankası haline geldiğini kaydetti.

Halkbankası'nın her zaman sanayicinin, işçinin yanında olduğunu ifade eden Süleymanoğlu, son yıllarda bireysel anlamda da önemli atılımlar yaptıklarını vurguladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise Halkbank'ın milli kimliğiyle Türkiye'nin önemli bankalarından olduğunu söyledi. Türkiye'nin her geçen gün yıldızının parladığını ifade eden Tütüncü, kamu kurumu niteliğindeki bankaların her geçen gün prestij kazanmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halkbank Şubesine Mavi Yıldız Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement