Hamamözü Entegre Devlet Hastanesinin Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Hamamözü Entegre Devlet Hastanesinin Temeli Atıldı

Hamamözü ilçesinde 10 yataklı Hamamözü Entegre Devlet Hastanesinin temeli atıldı.

01.03.2014 18:06  Güncelleme: 11:46

Temel atma töreninde konuşan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, devletin ve hükümetin, son yıllarda özellikle eğitim, sağlık, ulaşım, haberleşme, altyapı, adalet alanında çok büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini söyledi.

Hamamözü'nün termal turizm ve sağlıklı kaplıcaları ile akla gelen bir ilçe olduğunu belirten Çomaktekin, " Çorum, Samsun, Amasya, Osmancık, Merzifon, Gümüşhacıköy, komşu il ve ilçelerden sürekli vatandaşlarımız şifa bulmak için, bu güzel ormanın temiz havasını solumak için ilçemizdeler. Dolayısıyla hareketli nüfus burada oldukça böylesine güzel bir ilçe entegre hastanesinin sağlık açısından çok güzel hizmetler sunacağına inanıyorum. Devletimizin vatandaşlarına verdiği en güzel hizmetlerin bir örneğidir" diye konuştu.

Hamamözü'ne temeli atılan entegre ilçe hastanesi ile ilgili bilgi veren Amasya Sağlık Müdür Vekili Ömer Deniz, hastanenin 3 katlı olup içinde 5 poliklinik odası,10 yatan hasta odası, laboratuvar, röntgen ve diş polikliniği odası olacağını belirtti.

Temel atma törenine Vali İbrahim Halil Çomaktekin, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Kaya, Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, Belediye Başkanı Mehmet Canıbek ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hamamözü Entegre Devlet Hastanesinin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement