HBB Erkek Voleybol Takımı'ndan Başkan Savaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

HBB Erkek Voleybol Takımı'ndan Başkan Savaş'a Ziyaret

HBB Erkek Voleybol Takımı\'ndan Başkan Savaş\'a Ziyaret

HBB Erkek Voleybol Takımı ve yönetimi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ı Hatay Meslek Edindirme Kursları'ndaki çalışma ofisinde ziyaret etti.

31.08.2016 14:43  Güncelleme: 14:44

HBB Erkek Voleybol Takımı'nın nezaket ziyaretine HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da eşlik etti.

2015-2016 sezonunda Türkiye Voleybol İkinci Ligi Erkekler B Grubu'nda mücadele ederek iyi bir başarı grafiği çizen HBB Voleybol takımı, 1'inci lig yolunda oyun disiplinine rağmen istediği başarıyı elde edememişti.

HEDEFİMİZ SPOR KENTİ HATAY'I ULUSLARARASI ARENAYA TAŞIMAK

Bu sezon daha kararlı olduklarının altını çizen sporcular, 2016-2017 Türkiye Voleybol İkinci Ligi'nde spor kenti Hatay'ı uluslararası arenaya taşıyarak başarılarını şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini belirtti. Yeni sezonda yeni başarılar elde edeceklerinin sözünü veren sporcular, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

TAKIM BAŞARILARI GENÇLERİMİZİN SPORA İLGİSİNİ ARTTIRIYOR

Hatay'ın spor takımlarının sayısız başarıları olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, "Hatay bir spor kenti. Kısa zamanda farklı dallarda birçok başarıya imza attık. Bu durum Hatay'ın olumlu anılmasına vesile oluyor. Hemşehrilerimin spora ve sporcuya bu kadar ilgili olması bizleri gururlandırıyor. Bu durum Hatay'da sporla ilgili daha çok projenin hayata geçirilmesine vesile oluyor. Hedefimiz her gün bir çocuğumuzu kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek. Sizlerin başarıları gençlerimizin spora olan ilgisini arttırıyor. HBB Başkanı olarak spora ve sporcuya her türlü desteğin sağlanacağının sözünü veriyorum. Sizlerden bu sezon Hatay'a şampiyon olarak dönmenizi istiyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB Erkek Voleybol Takımı'ndan Başkan Savaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement