Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın Kabulü - Son Dakika
Politika

Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın Kabulü

Demirtaş, Şırnak, Cizre ve Yüksekova Ticaret Odası Başkanlarını kabul etti.

19.11.2014 16:50

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Şırnak Ticaret Odası Başkanı Osman Geliş, Cizre Ticaret Odası Başkanı Süleyman Çağıl ve Yüksekova Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir'den oluşan heyeti kabul etti.

HDP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TBMM'de gerçekleşen görüşmede, Şırnak, Cizre, Silopi ve Yüksekova'da son dönemlerde yaşanan olaylardan kaynaklı esnafın ve halkın yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar paylaşıldı, çözüm üretilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Demirtaş, Şırnak, Hakkari, Silopi, Cizre ve Yüksekova'da esnafın, ticaretin durma noktasına gelmesi nedeniyle zor günler yaşadığını ifade ederek, bunun dışında esnafa ve halka ekstra sıkıntılar yaşatmaktan herkesin özenle kaçınması gerektiğini söyledi.

Bu sıkıntıların çözümü için gayret edeceklerini dile getiren Demirtaş, halkın ve özellikle gençlerin herkesten daha fazla kendi esnafına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Selahattin Demirtaş, "Halkımız zaten devletin uygulamalarından kaynaklı mağduriyeti katmerli olarak yaşarken, bu durumda işverenimize, esnafımıza zorluk çıkartmak bir yana en fazla biz sahip çıkmalıyız. Özellikle kepenk kapatma konusunda esnafı sıkıntıya sokan uygulamalardan kesinlikle kaçınılması gerekir. Halkın, esnafın haklı eleştirilerini dikkate almamız gerekir" dedi. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement