Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Taşova YİBO Baş Antrenörü Şenel: "Süper lig sözünü yerine getirmek için oynayacağımız tüm maçlardan başarı ile çıkıp süper lige çıkan iki takımdan biri olmak istiyoruz"

12.04.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, play-off maçları hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

Şenel, takım olarak uzun ve yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Uzun lig maratonunda hem mutlu hem de üzüldükleri anlar olduğunu belirten Şenel, şunları kaydetti:

"Bir sezon boyunca verdiğimiz emeğin karşılığını play-off maçlarında almak istiyoruz ve bunun için de yoğun bir çalışma temposuna girdik. Ankara'da 19-21 Nisan tarihleri arasında oynanacak play-off maçlarında ligi ilk sekiz arasında tamamlayan takımlar iki grup halinde oynayacaklar. Bizim grubumuzda Taşova YİBO, Konya Selçuklu Belediye Spor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Sakarya Büyük Şehir Belediyesi yer alacak. Diğer grupta ise ligi lider bitiren Kayseri Rainbov, İzmir Göztepe, Trabzon Akçaabat spor ve Rize gençlik spor yer alacak. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 28-30 Nisan tarihlerinde Kastamonu'da oynanacak final grubuna kalacak ve buradan da ilk iki takım süper lige çıkacak."

Taşova YİBO olarak tam kadro ile çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini vurgulayan Şenel, "Takım olarak şunun farkındayız Ankara'da oynayacağımız maçların her biri final havasında olacak. Bir yıllık mücadelemizin boşa gitmemesi ve Taşova halkına verdiğimiz süper lig sözünü yerine getirmek için oynayacağımız tüm maçlardan başarı ile çıkıp süper lige çıkan iki takımdan biri olmak istiyoruz. Ankara'da yaşayan çok sayıda Amasyalı ve Taşovalıı var. Play-off maçlarında bize destek olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement