Hiç Sıra Beklemeden Hacca Gittiler - Son Dakika
Yerel

Hiç Sıra Beklemeden Hacca Gittiler

Hiç Sıra Beklemeden Hacca Gittiler

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Mehmet ve Fatma Ütü çifti, Gürcistan’dan çifte vatandaşlık alarak hac ibadetlerini hiç sıra beklemeden gerçekleştirme imkanı buldu.

27.09.2014 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Mehmet ve Fatma Ütü çifti, Gürcistan'dan çifte vatandaşlık alarak hac ibadetlerini hiç sıra beklemeden gerçekleştirme imkanı buldu.

Ünye'de ikamet eden ve Gürcistan'dan çifte vatandaşlık alan Mehmet ve Fatma Ütü çifti, bu durum için farklı bir yöntem izleyerek hiç beklemeden hacca gitti. Mehmet Ütü, Gürcistan'dan almış olduğu çifte vatandaşlık sayesinde hiç beklemediğini ve orada hac maliyetlerinin daha uygun olduğunu belirtti. Ütü açıklamasında, "Biz eşimle Gürcistan'da çifte vatandaş olduk. Orada hacca gitmek için 300 kişilik kontenjan vardı. Bu kontenjanın sadece 70 tanesi doldu ve 230 tanesi boş kaldı. Biz hacca gitmek için oradan müracaat ederek sıraya girdik. Bizi Gürcistan Müftülüğü hiç bekletmeden Türkiye üzerinden gönderiyor. Önce İstanbul'a, oradan İzmir'e geçeceğiz ve oradan da direkt Cidde'ye gideceğiz. Cidde'de Gürcistan üzerinden gelen arkadaşlarla beraber buluşacağız ve hac ibadetimizi gerçekleştireceğiz inşallah. Ayrıca Gürcistan, hac maliyeti konusunda biraz daha uygun. Böyle bir şansı biz yakaladık, inşallah diğer arkadaşlarımızda bu şansı elde eder" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hiç Sıra Beklemeden Hacca Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement