"Banaz'ın Beklentileri Partimiz İçin Büyük Önem Taşımaktadır" - Son Dakika
Yerel

"Banaz'ın Beklentileri Partimiz İçin Büyük Önem Taşımaktadır"

"Banaz\'ın Beklentileri Partimiz İçin Büyük Önem Taşımaktadır"

AK Parti Uşak milletvekili aday adayı Hüseyin Keskin, hafta sonu Banazlı hemşehrileriyle buluştu.

23.03.2015 13:04  Güncelleme: 13:10

AK Parti Uşak milletvekili aday adayı Hüseyin Keskin, hafta sonu Banazlı hemşehrileriyle buluştu.

7 Haziran genel seçimleri için Ak Parti'den Uşak aday adayı olan Hüseyin Keskin, hemşehrilerinin sesi olmaya çalışacağını belirterek, 12 senedir büyük bir değişim gösteren Türkiye ve Uşak için bayrağı daha da ileriye taşımak için milletvekili hasreti çeken hemşehrilerinden destek istedi. Banaz'ın cadde ve sokaklarında büyük bir kalabalık heyetle esnafı ve Pazar yerlerini ziyaret eden Keskin; "Ben burada Uşak'ımızın vekil adayı olmak, Uşak'da yaşayan hemşehrilerimizin Ankara'daki sesi, soluğu olmak için aday adayı oldum. Güzel Uşak'ımız ve Yeşil Banaz'ımız için elimizden geleni hatta fazlasını yapmak için sizlerin desteğini talep ediyorum" dedi.

Basın mensuplarının da eşlik ettiği Hüseyin Keskin'in Banaz ziyaretinde, Keskin parti, ideoloji gözetmeksizin herkesi kucaklarken, Banaz ziyaretinin bir çoğunda hemşerilerinin ortak isteği; "biz bu seçimde partisi ne olursa olsun Banazlı olan bir adayı meclise göndermek istiyoruz" oldu. Buna karşılık olarak Ak Parti aday adayı Hüseyin Keskin; "Banazlı seçmenimizin oyları ve beklentileri partimiz için büyük önem taşımaktadır. Banazlı hemşehrilerimin bu beklentisini bildiğim için, bununla beraber tüm Uşak coğrafyasının ihtiyaçlarına, sorunlarına ve beklentilerine hakim olduğum için bu yola çıktım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılında yaktığı bu ışık büyüyerek bugünlere geldi. Her seçimden partimiz ve Ülkemiz güçlenerek çıkmıştır. Bundan sonra da Büyük Türkiye ve Yeni Güç için, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bu kutlu yolda yürümek için, Banaz'ımız ve Uşak'ımızın daha da gelişmesi için desteklerinizi istiyorum" dedi.

Gün boyunca Banaz'ı karış karış dolaşan Hüseyin Keskin'e Banazlı hemşehrileri büyük ilgi gösterirken, Hüseyin Keskin tüm Banazlılara teşekkür etti. Banazlı vatandaşların ortak fikri ise; "Meclise Banazlı bir milletvekili göndermek istiyoruz" talepleri akıllarda kaldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Banaz'ın Beklentileri Partimiz İçin Büyük Önem Taşımaktadır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement