İbrahim Cansız'dan Memur-sen ve Bileşenlerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İbrahim Cansız'dan Memur-sen ve Bileşenlerine Ziyaret

İbrahim Cansız\'dan Memur-sen ve Bileşenlerine Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, seçim ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor.

20.03.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, seçim ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve Zonguldak İmam Hatip Lisesi eski Müdürü İbrahim Cansız seçim gezileri kapsamında, Memur-Sen ve bileşenlerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Cansız, Sağlık - Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Şerafettin Dede, Diyanet-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Kulaç, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ramazan Seyrek, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Sedat Güngör ve Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Muhammet Çatalçam ile bir araya geldi.

Ziyarette Memur-Sen bileşenleri adına konuşan Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, "Memur-Sen'e bağlı başkanları ziyaret etmekte olan Memur-Sen'in içinden biri olan İbrahim Cansız hocamıza, çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz. Memur-Sen olarak biz kendi içimizde istişare yaparak bir milletvekili aday adayı çıkarttık. Ancak İbrahim Cansız hocamızın da aday adayı olmasının Zonguldak adına büyük bir fırsat olduğunun kanaatindeyiz. Biz bir aile olarak kendisine sonuna kadar yanında olduğumuzu bildirerek çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

Kara'nın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Cansız, "Memur-Sen Türkiye'nin tabanıdır. Memurların en büyük sendikasıdır. Bu sendikamızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Biz de Memur-Sen'in içerisinden geldik. Ben de bir eğitimci olarak Eğitim Bir-Sen üyesiyim. Bunun yanı sıra Eğitim Bir-Sen'in kuruluşunda katkı sağlayarak hizmet vermiş oldum. Eğer halkımız bizi milletvekili olarak görmek isterse her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olacağız" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbrahim Cansız'dan Memur-sen ve Bileşenlerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement