İdil'de Ydg-H'lilerin Kazdığı Hendekler Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

İdil'de Ydg-H'lilerin Kazdığı Hendekler Kapatıldı

İdil\'de Ydg-H\'lilerin Kazdığı Hendekler Kapatıldı

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerinin mahallelere kazdığı hendekler, Valilik İl Özel İdaresi'nden sağlanan iş makinasıyla kapatıldı.

05.02.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerinin mahallelere kazdığı hendekler, Valilik İl Özel İdaresi'nden sağlanan iş makinasıyla kapatıldı. Cizre ve Silopi ilçelerinde de hendekler geçen hafta kapatılmıştı.

İdil'de güvenlik güçlerinin mahallelere girmesini engellemek için YDG-H'lilerin mahallelere kazdığı hendekler bugün kapatılmaya başlandı. Şırnak Valiliği İl Özel İdaresi'nden sağlanan bir kepçe ile Turgut Özal Mahallesi'ndeki hendeklerin kapatılma çalışmalarına İdil Belediye Başkanı DBP'li Mehmet Muhdi Aslan ile partinin ilçe yöneticileri de katıldı.

Başkan Aslan, belediyelerinde sadece bir kepçenin bulunduğunu belirterek, bu nedenle valilik tarafından hendeklerin kapatılması için iş makinası gönderildiğini söyledi. Gün boyu süren çalışmalarda hendekler kapatılırken, yollar da trafiğe açıldı. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İdil'de Ydg-H'lilerin Kazdığı Hendekler Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement