İhsaniye'de Konuştu - Son Dakika
Güncel

İhsaniye'de Konuştu

İhsaniye\'de Konuştu

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk'u ziyaret ettikten sonra ilçe meydanında halka hitap etti.

04.08.2014 03:31

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk'u ziyaret ettikten sonra ilçe meydanında halka hitap etti. Gelecekteki cumhurbaşkanı seçiminde bir düzenleme olmazsa çok daha büyük sıkıntıların yaşanabileceğini belirten Bahçeli, "MHP olarak bu seçimler sırasında sayın Başbakan'ın, başbakanlık görevinden ayrılması gerektiğini, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin sade bir adayı olarak seçime girmesi gerektiğini, diğer adayların yasal yönden imkanları ne ise

sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da o imkanlardan yararlanması gerektiğini ifade ederek, gerekli teşebbüslerde bulunmamıza rağmen sayın Başbakan, erdemli bir davranış içerisine gireceği yerde hepimizi suçlayarak, iftiralar yaparak başbakan

vasfı ile seçimlere girmeyi, devletin tüm imkanlarını bu manada kullanmayı ve bununla ilgili başta TRT olmak üzere... Burası devletin kurumudur, hepimizin vergisi ile orada çalışanlar, maaşlarını alır. Özel bir televizyon konumunda değildir, patronu yoktur, patronu millettir. Öyleyse 3 tane aday var, 3'ü de bu memleketin insanları ise TRT'nin yayını, üçüne adil olması lazım. Bu yapılmadığı takdirde geriye kalan 30 tane özel televizyonun neler yapacağını bir kere daha düşünmüş olun" dedi.

BAHÇELİ'NİN AFYON ZİYARETİNDEN RENKLİ KARELER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Afyonkarahisar'daki 6 ilçeyi ziyareti sırasında, objektiflere renkli kareler yansıdı. Çocukların ilgisiyle karşılaşan Bahçeli, partililerin el öpme isteğini de kırmadı. Bahçeli, bugünkü programı kapsamında Afyonkarahisar'ın Emirdağ, Çay, Dinar, Başmakçı, Kızılören ve İhsaniye'yi ziyaret etti, MHP'li belediye başkanlarını kutladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İhsaniye'de Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement